Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Modrost travme

Modrost travme

Po mnenju dr. Gaborja Matéja je medsebojna povezanost tesnobe, kroničnih bolezni in uporabe psihoaktivnih substanc običajna – vendar ne tako, kot si morda predstavljamo.

Naslov v izvirniku: Wisdom of Trauma
V kinu od: 27.09.2023
Dolžina filma: 87 minut
Država / Letnik: CAN/2021
Filmski žanr: Dokumentarni film
Igralci: Russel Brand, James Doty, Tim Ferriss
Režija: Maurizio Benazzo, Zaya Benazzo

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Na delavnici Modrost travme bomo skupaj z zdravnikom, avtorjem svetovnih knjižnih uspešnic in prejemnikom častnega odlikovanja kanadskega reda za zasluge dr. Gaborjem Matéjem raziskovali, zakaj se zahodna družba sooča z epidemijo tesnobe, kroničnih bolezni in uporabe psihoaktivnih substanc.

Gre za neprecenljivo izkušnjo sodelovanja s človekom, ki je življenje posvetil razumevanju povezave med boleznijo, odvisnostjo, travmami in družbo. Travma je nevidna sila, ki oblikuje naša življenja in način, kako živimo, ljubimo ter razumemo svet okoli sebe. Je izvor naših najglobljih ran. Dr. Maté nam ponuja novo vizijo: družbo, ozaveščeno o travmi, v kateri starši, učitelji, zdravniki, sodniki in vsi pomembni odločevalci niso osredotočeni na potlačevanje simptomov in obsojanje, temveč se trudijo razumeti vzroke, ki pri ranjenem človeku sprožijo zaskrbljujoče vedenje in bolezni. Kaže nam pot do individualne in kolektivne ozdravitve.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.