Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Milice 2

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Prikaži vse komentarje.
Milice 2

Gre za situacijsko komedijo v kateri nerodni milicisti nevede postanejo del nečednih poslov češke mafije.

Naslov v izvirniku: Milice 2
V kinu od: 12.10.2017
Dolžina filma: 89 minut
Država / Letnik: SVN/2017
Filmski žanr: Komedija
Igralci: Sašo Đukić, Franci Kek, Matjaž Javšnik, Rok Jožef
Režija: Sašo Đukić
Distributer: Fivia d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

O FILMU
Sredi devetdesetih let je skupina novomeških filmskih zanesenjakov začela s snemanjem nizkoproračunskih celovečernih komedij. V časih, ko digitalizacija in internet še nista bila tako zelo vseprisotna, filmi niso dosegli prepoznavnosti po vsej državi. Bili so lokalni hit. Na premieri zadnjega s tistega obdobja se je v novomeški športni dvorani na dveh zaporednih predvajanjih zbralo 3.000 gledalcev.

Tudi tokratni film Milice 2 je nizkoproračunski proizvod iz domače delavnice. V kinematografih po vsej Sloveniji bo predvajan od 12. oktobra. Gre za situacijsko komedijo v kateri nerodni milicisti nevede postanejo del nečednih poslov češke mafije. V glavnih vlogah nastopajo Sašo Đukić, Franci Kek in Matjaž Javšnik. V filmu se pojavi vrsta znanih slovenskih imen - Demeter Bitenc, Jani Muhič, Jonas Žnidaršič, Sašo Hribar, dr. Andrej Stare, Ivo Daneu, Luka Korenčič, Irena Yebuah Tiran, Urška Majdič, Petja Kogovšek, Jože Potrebuješ, glasbena skupina Dan D, Jan Plestenjak, Tadej Toš…

Film je bil večinoma posnet v Novem mestu in okolici ter nekaj prizorov v Termah Čatež, Šentjerneju, Ljubljani, Mariboru, Kopru, na Svetem Joštu nad Kranjem, v Logarski dolini in v Benetkah. Snemanje je potekalo od 24. aprila do 8. septembra 2017.

NAUK
Ustvarjali filma so bili pri snemanju še posebej pozorni na to, da bodo Milice 2 primerne za šolske predstave vse od najnižjih razredov. V filmu ni kletvic, je pa kar nekaj sporočil, ki se bodo na zabaven način dotaknile mladostnika. Nagovori ga k ustreznemu odnosu, do vsega, kar jim plasirajo mediji, k razmisleku, koliko je resnice, ne le v medijih, pač pa tudi, ali so stvari, ki se nam dogajajo, dejansko takšne, kot si mi mislimo, da so. V prizoru z Ireno Yebuah opozori na neustreznost vsakršne nestrpnosti do drugačnih. Zagotavljamo vam sproščen, zabaven film, ki bo poskrbel za smeh in pokazal na pomembne vrednote, ki žal vse bolj polzijo iz življenja mladega človeka.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.


Komentarji uporabnikov

Prikaži vse komentarje.

mihael24, 12.11.2017

kdaj bo tretji del?!

Nasmejal se kod že dolg ne! Prvi del je legendaren, sm drugi je pa tud top komedija! :D

shameless, 12.11.2017

Dobr je, k je mrzu!

V kino sem šel brez večjih pričakovanj, vendar me je film pozitivno presenetil. Dve sceni sta mi bili sicer malo moteči, a vseeno obilo dobrega humorja, nasmejal sem se kot že lep čas ne. Veseli me, da znamo narediti tudi film, ki ga lahko pogledaš in se ob njem zabavaš in ne samo umetniške filme, ki so sami sebi namen. Priporočam ogled.

KEKC, 10.11.2017

Obup

Med gledanjem filma v kinu delam uporabniski racun na cineplexxovi strani, katerega bom uporabil samo enkrat, zato da napisem komentar na tale "film". Tole je ena sama reklama, sredi filma se zgodba ustavi, da pokazejo reklame za 3 podjetja, katera, po mojem mnenju pred podpisom pogodbe niso videla scenarija. Film je poln slabega igranja, slabega oponasanja naglasov in jezikov, slabih starinskih zvocnih ucinkov in prdenja. Ce imas po prebiranju tega in ostalih komentarjev se kar veliko zeljo po ogledu, predlagam, da skocis na partis, potegnes dol film ter si ga ogledas. No, ogledas prvih 5 minut, potem bos racunalnik ugasnil in sel pisat komentar na splet, kateremu spet nekdo ne bo verjel in naredil isto kot ti. Koncujem s pisanjem kritike, filma pa se kar ni konec. Obupal sem, grem ven.

Prikaži več Prikaži manj