Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Medvedek Paddington 2

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Medvedek Paddington 2

Sinhronizirano.

Priljubljeni lik kultne angleške knjižne zbirke slikanic, medvedek Paddington, se vrača na velika platna z novimi pustolovščinami.

Naslov v izvirniku: Paddington 2
V kinu od: 07.12.2017
Dolžina filma: 103 minut
Država / Letnik: FRA, GBR/2017
Filmski žanr: Animirani film, Družinski film, Komedija
Igralci: Mirko Medved, Tina Ogrin, Aleksander Golja, Blaž Šef
Režija: Paul King
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Digital 2D

Podroben opis

Sinhronizirano.

Po mednarodnem uspehu filma Paddington, najbolj uspešnem družinskem filmu, ki ne prihaja iz kakšnega ameriškega studia, se prikupni medvedek v nadaljevanju lepo znajde v domu Brownovih v Londonu, kjer je postal priljubljen član lokalne skupnosti; kamorkoli gre, širi dobro voljo – in marmelado. Med iskanjem idealnega darila za stoti rojstni dan preljube tete Lucy v trgovini g. Gruberja najde edinstveno knjižico; a da jo bo lahko kupil, si mora z vrsto priložnostnih opravil prislužiti dovolj denarja. Ko knjigo nekdo ukrade, si zada nalogo, da skupaj z Brownovimi razkrinka tatu, ki je, kot kaže, mojster preobleke.

Paddington 2 je nadaljevanje zgodbe o Paddingtonu (glas Bena Whishawa, v slovenski inačici Mirko Medved), mladega medvedka iz Peruja, ki je v London prišel v iskanju doma in družne. Odkar je oboje našel pri Brownovih na ulici Windsor Gardens, se lahko prepusti ugodnemu življenju. In ko kupuje darilo za stoti rojstni dan preljube tete Lucy, najde prikupno posebno knjigo, a si mora denar zanjo prislužiti s priložnostnimi deli. Toda knjiga je pritegnila tudi pozornost lokalnega zvezdnika, igralca Fenixa Buchanana (Hugh Grant, v slovenščini Blaž Šef), ki pa ima s knjigo precej manj nesebične namene…

Nadaljevanje uspešnice, ki je nastala na podlagi po vsem svetu priljubljenih knjig angleškega pisatelja, pokojnega Michaela Bonda, je režiral za bafto nominirani režiser Paul King (Paddington, Bunny And the Bull), ki je scenarij spisal skupaj s Simonom Farnabyjem (Mindhorn. serija Yonderlan,). Produciral je večkrat nagrajeni David Heyman (producent vseh osmih filmov iz franšize Harry Potter ter uspešnic Gravitacija, Deček v črtasti pižami in Magične živali). V igralski zasedbi se poleg Whishawa (Spectre, Bright Star) in Stauntonove (Harry Potter) vračajo še Hugh Bonneville (W1A, Varuhi zapuščine, serija Downton Abbey,) kot g. Brown, Sally Hawkins (The Shape Of Water, Kar brez skrbi) kot ga. Brown, Julie Walters (Billy Elliot, Harry Potter) kot ga. Bird, ekscentrična gospodinja Brownovih, Jim Broadbent (franšizi Harry Potter in Bridget Jones) kot g. Gruber, lastnik antikvariata, v katerem Paddington najde knjigo, Peter Capaldi (In the Loop, serija Dr. Who) kot sumničavi in stalno vohljajoči sosed Brownovih, g. Curry, ter Madeleine Harris in Samuel Joslin kot Brownova otroka Judy in Jonathan. Poleg Hugha Granta (Štiri poroke in pogreb, Dnevnik Bridget Jones, Slavno neslavna Florence) se jim tokrat pridružuje še Brendan Gleeson (Morilca na kolektivca, Harry Potter) kot zaporniški kuhar Knuckles McGinty.

V slovenski sinhronizaciji z glasovi sodelujejo še Aleksander Golja, Tina Ogrin, Sašo Prešeren, Emir Juršič, Renato Horvat, Rok Kosec in drugi.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.