Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Mali šef

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Mali šef

Sinhronizirano.

Sedemletni Tim je ljubosumen na svojega mlajšega brata, ki ga starša obožujeta. Toda Tim kaj kmalu odkrije bratčevo skrivnost, zaradi česar bo moral z njim združiti moči, da bi oba dosegla svoj cilj. Mali šef je noro duhovita zgodba o vplivu prihoda novega dojenčka v družino, povedana skozi pripoved domišljije polnega sedemletnika. Ta izvirna komedija o pomembnosti družine bo pritegnila vse generacije.

Naslov v izvirniku: The Boss Baby
V kinu od: 20.04.2017
Dolžina filma: 98 minut
Država / Letnik: USA/2017
Filmski žanr: Animirani film, Komedija
Igralci: Primož Ekart, Uroš Maček, Štefan Kušar
Režija: Tom McGrath
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Digital 3D
  • Digital 2D

Podroben opis

Sinhronizirano.

O FILMU
DreamWorks, pri katerem so nastale risane uspešnice Shrek, Kung Fu Panda in Madagascar, predstavlja za umret smešno družinsko komedijo o tem, kako zelo prihod novorojenčka vpliva na družino, vse skupaj pa je podano skozi oči prisrčno nezanesljivega pripovedovalca – namreč sedemletnega Tima, ki ima nadvse bujno domišljijo.

Nadvse nenavadni »mali šef« v Timov dom prispe v taksiju, odet v pražnjo poslovno obleko, s poslovno aktovko v roki in z glasom Primoža Ekarta (v angleškem izvirniku glas Aleca Baldwina). A vojna med bratcema se obotavljivo poleže, ko Tim ugotovi, da je mali šef v resnici vohun na čisto posebni tajni nalogi in da mu lahko pomaga le on. Malčka se zapleteta v neverjetno dogodivščino, saj morata zatreti kruto zaroto, v kateri ne manjka niti spopad epskih razsežnosti med malimi kužki in dojenčki.

Risani celovečerec, ob katerem se bodo do solz nakrohotali tako mali kot veliki, tako mladi kot stari, je navdihnila knjižna uspešnica Marle Frazee. Glasove likom v izvirniku poleg Alexa Baldwina posojajo še Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow in Miles Bakshi inas Tim, medtem ko Tobey Maguire pripoveduje zgodbo, v slovenski sinhronizaciji pa so za glasove poleg Ekarta poskrbeli Uroš Maček, Štefan Kušar, Tjaša Železnik, Matevž Müller, Sebastijan Kušar, Uroš Buh (ki je sinhronizacijo tudi režiral), Julija Golob in drugi.

Po scenariju Michaela McCullersa je risanko režiral Tom McGrath. Producirala je Ramsey Ann Naito. Glasbo je zložil Hans Zimmer.

O USTVARJALCIH
TOM McGRATH (režija) v zabavnem poslu deluje že prek dvajset let. Kot vsestransko nadarjen filmski ustvarjalec je glas posojal liku v risanki Penguins of Madagascar, ki ga je tudi izvršno produciral. Po uspešnici Madagascar (režiral ga je in glas posodil enemu od pingvinov) je z glasom sodeloval še pri Madagascar: Escape 2 Africa in Madagascar 3: Europe's Most Wanted ter pri TV seriji Penguins of Madagascar in kratkih filmih The Madagascar Penguins in a Christmas Caper, Merry Madagascar in Madly Madagascar.
Razen tega je režiral risani film Megamind, pred delom v studiu DreamWorks Animation pa je sodeloval pri zgodbah in snovanju podobe za filma Cats & Dogs in How the Grinch Stole Christmas. Udinjal se je tudi kot animator in sodelavec pri zgodbi pri risankah, kot sta Space Jam in Cool World.
Za TV je režiral The Ren & Stimpy Show ter še nekaj drugih projektov za Nickelodeon, sodeloval je pri kratkometražnih Herd in The Thing What Lurked in the Tub ter režiral animacijo v oglasih za Coors Light in Subaru.

MICHAEL McCULLERS (scenarij) je kariero začel kot scenarist pri oddaji Saturday Night Live, nato je na velikih platnih debitiral s komedijo Austin Powers: The Spy Who Shagged Me in z Mikom Myersem sodeloval tudi pri nadaljevanju Goldmember. Spisal je tudi in režiral komedijo Baby Mama, v kateri igrata Tina Fey in Amy Poehler.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.


Komentarji uporabnikov

Janško, 29.04.2017

Risanka za različne starosti "šefov/šefic"

Lepa "risanka", ki bo s svojo temo navdušila najmlajše in tudi starše, ki se bodo lahko nasmejali, ker je v filmu dobro opisana humorna stran starševstva. Priporočam film najbolj osnovnošolcem do 6. razreda, najstnikom pa ne, ker sem tudi sam star 17 let.

seprau20, 02.04.2017

Samo sinhronizirana različica?

Samo sinhronizirana različica? Škoda.