Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Mala gospodična Dolittle

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Mala gospodična Dolittle

Sinhronizirano.
11-letna Liliane, ljubkovalno Lilli se lahko pogovarja z živalmi! To je skrivnost, ki jo nihče, razen njenih staršev, ne sme izvedeti. Njen poseben talent je v preteklosti že povzročil dovolj problemov in to je razlog, da se mora družina ponovno preseliti.

Naslov v izvirniku: Liliane Susewind - Ein tierisches Abenteuer
V kinu od: 21.02.2019
Dolžina filma: 101 minut
Država / Letnik: DEU/2017
Filmski žanr: Družinski film
Igralci: Malu Leicher, Christoph Maria Herbst, Tom Beck, Aylin Tezel, Peri Baumeister
Režija: Joachim Masannek
Distributer: 2i Film d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Digital 2D

Podroben opis

Sinhronizirano.

O FILMU
11-letna Liliane, ljubkovalno Lilli se lahko pogovarja z živalmi! To je skrivnost, ki jo nihče, razen njenih staršev, ne sme izvedeti. Njen poseben talent je v preteklosti že povzročil dovolj problemov in to je razlog, da se mora družina ponovno preseliti. Lilli obljubi, da bo svojo skrivnost obdržala zase, ko se bodo preselili v nov dom, ampak ta plan se spremeni v tenutku, ko odkrije, da je zloben tat živali ukradel slonovega mladiča Ronnija iz lokalnega živalskega vrta. Skupaj s svojim prijateljem Jessom Lilli začne z razburljivo avanturo reševanja Ronnija in ostalih živali.

V Sloveniji si že lahko ogledamo sinhronizirano verzijo tega mladinskega filma, in kot vedno, smo sinhronizacijo prepustili najboljšemu, Studiu Ritem, ki je ponovno dokazal, da je kos tudi tako kompleksni nalogi, kot je sinhronizacija igranega, ne animiranega filma. Glasovi slovenske sinhronizacije so tako: Lija Pečnikar (Lili Kočevar), Luka Markus Štajer (Peter), Igor Štamulak (Toni), Mariša Jagodič (Renata - mama), Pia Škulj (Triksi Smolnik), Tadeja Lukanc (Bonsai), Nina Kaludjerović (Ron) ter Metka Albreht (Okrutnica). Prav za Metko Albreht je bil to sinhronizacijski debi, pa še negativen lik je povrhu. Zagotovo pa ne bo zadnja, saj se je Metka odlično izkazala, se popolnoma vživela v svoj lik. V resničnem življenju ima Metka izjemno rada živali in jim nikoli nebi storila nič slabega.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.