Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Liga pravičnih

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Liga pravičnih

S povrnjeno vero v človeštvo in prevzet od nesebičnega vedenja Supermana Bruce Wayne za pomoč prosi svojo novo zaveznico, Diano Prince. Svetu grozi napad največje sovražne sile vseh časov, zato se Batman in Čudežna ženska skupaj podata poiskat zaveznike, super junake, ki bi jima priskočili na pomoč v boju zoper temačne sile, kot jih svet do zdaj še ni videl. Kljub izredno močni sestavi super junakov - Batman, Čudežna ženska, Aquaman, Kiborg in Flash - vse kaže na to, da je svetu odbila zadnja ura.

Naslov v izvirniku: Justice League
V kinu od: 16.11.2017
Dolžina filma: 120 minut
Država / Letnik: USA/2017
Filmski žanr: Akcijski film, Pustolovski film, Fantazijski film
Igralci: Gal Gadot, Ben Affleck, Ezra Miller, Jason Momoa, Henry Cavill
Režija: Zack Snyder
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, J. K. Simmons in drugi

O FILMU
Warner Bros. predstavlja prvo celovečerno pustolovščino o celotni Ligi pravičnih, stripovskih junakih založbe DC. Režiral je Zack Snyder, v združeni ekipi super-junakov pa igrajo Ben Affleck kot Batman, Henry Cavill kot Superman, Gal Gadot kot Čudežna ženska, Ezra Miller kot Flash, Jason Momoa kot Aquaman in Ray Fisher kot Kiborg.

Brucea Wayna, ki tokrat prvič dojame, da sam ne zmore rešiti sveta, po Supermanovem nesebičnem dejanju podžge na novo odkrita vera v človeštvo, zato svojo najnovejšo zaveznico, samozavestno in nezmotljivo Diano Prince, prosi za pomoč pri spopadu z najnovejšo grožnjo. A čeprav se v boj družno poda zasedba junakov, kakršne še ni bilo – Batman, Čudežna ženska, Aquaman (pol človek, pol potomec prebivalcev Atlantide), Kiborg (pol človek, pol stroj) in Flash (najhitrejši človek na svetu) – je morda že prepozno, da planet rešijo pred napadom katastrofalnih razsežnosti.

»Napad je vse bliže,« opozarja Bruce Wayne.
»Ne bliža se,« ga popravi Diana. »Je že tu.«

V Ligi pravičnih se nad Zemljo spravi najhujša zla sila, kar jih je kdaj bilo – starodavni sovražnik, ki preži na vsako najmanjšo ranljivost, ki jo je povzročila Supermanova smrt. Če hoče človeštvo sploh imeti kakšno možnost, da preživi, morata Batman in Čudežna ženska prepričati svoje kolege z nadnaravnimi sposobnostmi – Kiborga, Aquamana in Flasha – da ga družno ubranijo.

Zgodba se nadaljuje nemalo potem, ko sta Bruce in Diana šla vsak svojo pot, in ju spet združi, čeprav sama morda ne vidita vedno iste poti, ki naj bi ju pripeljala do skupnega cilja. A skupna motivacija – to, da se iz Supermanovega žrtvovanja izcimi nekaj koristnega – jima pomaga, da kaj hitro najdeta skupen jezik in se soočita s Steppenwolfom, dva in polmetrskim bojevnikom z Apokolipsa, planeta iz nočne more. Ta si namreč namerava podjarmiti ves svet in ga urediti po lastni meri. Ni običajen zlikovec, zato bo potrebna izjemna moč, da ga porazijo.

V svojih vlogah se vračajo tudi Amy Adams kot Lois Lane, Jeremy Irons kot Alfred, Diane Lane kot Martha Kent, Connie Nielsen kot Hipolita in Joe Morton kot Silas Stone, na novo pa se jim pridružujejo J.K. Simmons kot komisar Gordon, Ciarán Hinds kot Steppenwolf in Amber Heard kot Mera.

Zack Snyder pravi, da je »zamisel, da zberemo celotno Ligo pravičnih na istem igrišču, da jih v filmski prostor postavimo kot ekipo, ki se poda na isto pustolovščino… že sam koncept je bil naravnost veličasten.«

Scenarij sta spisala Chris Terrio in Joss Weedon na podlagi zgodbe Terria in Zacka Synderja, ki sta se naslanjala na like iz stripov založbe DC. Producirali so Charles Roven, Deborah Snyder, Jon Berg in Geoff Johns, izvršni producenti so bili Jim Rowe, Ben Affleck, Wesley Coller, Curtis Kanemoto, Daniel S. Kaminsky in Chris Terrio.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.