Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Lepotica in zver

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Lepotica in zver

Brezčasna zgodba in liki Disneyjeve animirane klasike Lepotica in zver, ki jo vsi dobro poznamo in obožujemo, bo spektakularno zaživela v igrani verziji in tako z osupljivo filmsko stvaritvijo počastila eno izmed najbolj priljubljenih zgodb, ki so bile kadarkoli napisane.

Naslov v izvirniku: Beauty and the Beast
V kinu od: 16.03.2017
Dolžina filma: 129 minut
Država / Letnik: USA/2017
Filmski žanr: Fantazijski film
Igralci: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Ian McKellan, Emma Thompson
Režija: Bill Condon
Distributer: 2i Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Podroben opis

Brezčasna zgodba in liki Disneyjeve animirane klasike “Lepotica in zver”, ki jo vsi dobro poznamo in obožujemo, bo spektakularno zaživela v igrani verziji in tako z osupljivo filmsko stvaritvijo počastila eno izmed najbolj priljubljenih zgodb, ki so bile kadarkoli napisane. “Lepotica in zver” je zgodba o čudovitem potovanju Belle, pametne, lepe in samostojne mlade ženske, ki jo Zver kot ujetnico zapre v svoj grad. Kljub prestrašenosti, se Belle spoprijatelji z začaranim grajskim osebjem in sčasoma vidi, da je za robustno strašnim videzom Zveri prijazno srce pravega princa.

V filmu igrajo: Emma Watson kot Belle; Dan Stevens kot Zver; Luke Evans kot Gaston, simpatičen, a plitek vaščan, ki osvaja Belle; Kevin Kline kot Maurice, oče Belle; Josh Gad kot Lefou, Gastonov dolgoletni asistent; Ewan McGregor kot Lumière, svetilka; Stanley Tucci kot Maestro Cadenza, čembalo; Gugu Mbatha-Raw kot Plumette, čistilec prahu; Audra McDonald kot Madame De Garderobe, garderoba; Hattie Morahan kot čarovnica; Nathan Mack kot Chip, skodelica; Ian McKellen kot Cogsworth, lesena ura; in Emma Thompson kot čajnik, gospa Potts.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.