Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Leo da Vinci: Misija Mona Lisa

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Leo da Vinci: Misija Mona Lisa

Sinhronizirano.

V mestu Vinci življenje teče mirno. Leonardo se ukvarja z novim, neverjetnim izumom, prijatelj Lorenzo mu pomaga, Lisa pa ju opazuje in se jima posmehuje. Ko od pripovedovalca zgodb izvedo za skriti zaklad, se trojica poda na lov za izgubljenim bogastvom. In velika avantura se prične!

Naslov v izvirniku: Leo Da Vinci: Missione Monna Lisa
V kinu od: 15.03.2018
Dolžina filma: 82 minut
Država / Letnik: ITA, POL/2018
Filmski žanr: Animirani film, Pustolovski film, Biografski film
Igralci: Miha Rodman, Luka Markus Štajer, Nina Kaludjerović, Uroš Buh, Maša Tiselj
Režija: Sergio Manfio
Distributer: 2i Film d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Digital 2D

Podroben opis

Sinhronizirano.

GLASOVI:
LEO: Miha Rodman
LORENZO: Luka Markus Štajer
LISA: Nina Kaludjerović
CIACCO: Uroš Buh
AGNES: Maša Tiselj

Kdo ne pozna velikega umetnika, izumitelja in vsestranskega genija Leonarda Da Vincija? Najbolj znan portret na svetu je njegova Mona Lisa, znan pa je bil tudi po izumih, ki so bili za njegov čas celo preveč napredni. Animirani film Leo Da Vinci: Misija Mona Lisa prinaša zgodbo tega mladega, kreativnega, pustolovskega fanta.

V mestu Vinci življenje teče mirno. Leonardo se ukvarja z novim, neverjetnim izumom, prijatelj Lorenzo mu pomaga, Lisa pa ju opazuje in se jima posmehuje. Ko vaški pripovedovalec zgodb izda skrivnost o skritem zakladu, se trojica poda na lov za izgubljenim bogastvom. In velika avantura se prične! Pot jih popelje v Firence, Lorenza ugrabijo pirati, ki prav tako želijo najti skriti zaklad.

Leo se s pomočjo še enega od svojih genialnih izumov, potapljaške obleke, potopi na dno morja, ter po razburljivem boju s pirati uspe rešiti prijatelja Lorenza in premagati pirate. Izumi tudi premikajoče se vozilo, ki se premika tako po zemlji, v zraku kot tudi v vodi, vse to hkrati.

Slovensko sinhronizacijo animiranega filma Leo Da Vinci: Misija Mona Lisa je odlično opravil Studio Ritem, glasove pa so posodili izvrstni igralci: LEO: Miha Rodman, LORENZO: Luka Markus Štajer, LISA: Nina Kaludjerović, CIACCO: Uroš Buh, AGNES: Maša Tiselj.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.


Komentarji uporabnikov

1912114518633647, 18.03.2018

Ni vredno besed.

Tole oceno filma pišem medtem, ko še sedim v kinodvorani in čakam, da se vae skupaj konča. Zaradi oteoka ne morem predčasno ven. Risanka brez vsebine z silno naporno ves cas dramatično glasbo... Tudi takrat ko pade jabolko branjevki iz vozu. Skratka dolgčas. Raje bi gledal reklamo za Ariel pralni prašek.