Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Lego Ninjago

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Lego Ninjago

Mladi Lloyd z vzdevkom Zeleni ninja se bo skupaj s svojimi prijatelji, ki so vsi prikriti bojevniki, boril za mesto Ninjago. Pod vodstvom modrega kung fu mojstra Wuja bodo morali premagati zlobnega Garmadona, ki je hkrati tudi oče mladega Lloyda. V tem epskem boju očeta in sina se bo moral nedisciplinirani tim sodobnih bojevnikov naučiti sodelovati, da bi skupaj sprostili svojo pravo moč.

Naslov v izvirniku: The LEGO Ninjago Movie
V kinu od: 28.09.2017
Dolžina filma: 102 minut
Država / Letnik: USA/2017
Filmski žanr: Animirani film, Pustolovski film, Akcijski film
Igralci: Jackie Chan, Dave Franco, Justin Theroux, Olivia Munn
Režija: Charlie Bean
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Podroben opis

O FILMU
V tej Ninjagovi pustolovščini na velikih platnih bitka za mesto Ninjago zahteva, da se vplete tudi mojster Lloyd, sicer zeleni nindža, skupaj s svojimi prijatelji, tajnimi bojevniki nindžami. Vodi jih mojster kung fuja Wu, enako šaljiv kot je moder, in družno morajo premagati zlobnega gospodarja Garmadona, znanega kot »najhujši tip, kar jih je kdaj bilo«, ki je tudi Lloydov oče. Robot proti robotu, sin proti očetu… in tako bo spopad epskih razsežnosti na preizkušnjo postavil našo bojevito, a ne ravno najbolj disciplinirano moštvo sodobnih nindž, ki bodo morale pred vrati pustiti svoje ege in združiti moči, da sprostijo svojo pravo notranjo moč, imenovano spinjitsu.

V novem risanem filmu iz franšize Lego glasove posojajo Dave Franco, Justin Theroux, Michael Peña, Fred Armisen, Kumail Nanjiani, Abbi Jacobson, Zach Woods, Olivia Munn in legendarni Jackie Chan. Režirali so Charlie Bean, Paul Fisher in Bob Logan po scenariju Logana, Fisherja, Williama in Toma Wheelerja, Jareda Sterna in Johna Whittingtona. Producirali so Dan Lin, Roy Lee, Phil Lord, Christopher Miller, Maryann Garger in Chris McKay.

LIKI
LLOYD
Imena: Lloyd, Zeleni nindža
Osnovna sposobnost: zelena energija
Robot: robozmaj Zelenega nindže
Legendarni Zeleni nindža je vodja tajne enote nindž, ki mesto Ninjago varujejo pred najzloglasnejšim zlikovcem vseh časov – pred lordom Garmadonom. Množice Zelenega nindžo pozdravljajo kot junaka, a ko sname svojo masko, ga vidijo zgolj kot Lloyda, fanta, ki ima to smolo, da je Garmadonov sin. Stežka najde prijatelje in v šoli komaj prebrodi dan, saj Garmadon uniči vse njegove možnosti in priložnosti. A vseeno si želi, da bi z očetom imel normalen odnos.

MOJSTER WU
Modri mojster, ki ve prav vse, svojim učencem obljublja, da jih bo naučil postati mojstri nindže, a najprej morajo najti notranji mir. Od njih zahteva in pričakuje, da se ne zanašajo toliko na svoje robote, temveč bolj nase in eden na drugega. Wu je brat lorda Garmadona in Lloydov stric. Nosi palico, na katero lahko igra kot na flavto, hkrati pa je naprava za lebdenje. Leta meditacije tega bojevnika niso prav nič omehčala – tudi jezik ima še vedno hudo oster – in čeprav njegovi učenci morda menijo, da je »strašno star!« je Wu še vedno poln presenečenj.

LORD GARMADON
Imena: lord Garmadon, Najhujši tip, kar jih je kdaj bilo
Robot: garmarobot
Najhujši vojskovodja vseh časov ima žareče rdeče oči, ostre zobe, rogove in štiri roke. Privlačijo ga morski psi. Takoj zavoha strah, vsi okoli njega pa to vedo, saj se povsod, kamor pride, ljudje panično razbežijo. Neučakan je, impulziven in povsem zaverovan vase; in zelo rad odpušča svoje generale… Čeprav mu doslej še ni uspelo, ne odneha pri poskusih, da zavzame mesto Ninjago. A le čemu? Morda bi se rad zbližal s svojim sinom, katerega komajda pozna?

KOKO
Imena: Koko, mami, nekdanja ga. Garmadon
Lloydova predana mati Koko je bistra, močna in neodvisna. Ne obotavlja se zoperstaviti svojemu nekdanjemu soprogu, lordu Garmadonu, čeprav je dvakrat večji od nje in ima dvakrat več rok. Koko ga je poznala, ko je bil še mlad bojevnik in se je gnal osvojiti ves svet. V tistih časih je mislila, da je to zgolj fraza, metafora. Pa se je izkazalo, da še kako dobesedno in resno misli. Zato je pobrala malega Lloyda in odšla proč, da mu ponudi normalno življenje. A ni se končalo, kot si je bila zamislila…

KAI
Imena: Kai, Ognjeni nindža
Osnovna sposobnost: ogenj
Robot: ognjeni robot
Ta nindža je ognjevito zvest in zaščitniški, predvsem do svojih prijateljev, kot sta Lloyd ali njegova sestra Nya. Družaben je in pravi navdušenec, pa vedno rad ponudi objem. Morebiti ni ravno najbolj potrpežljiv, ko je treba upoštevati navodila mojstra Wuja – na primer kako zanetiti ogenj zgolj s trenjem dveh paličic – vendar ga pošteno podžge vsakič, ko se je treba spopasti s kakšnimi zlikovci.

NYA
Imena: Nya, Vodna nindža
Osnovna sposobnost: voda
Kaieva sestra je zbrana in samozavestna, tekmovalnega duha in z neusahljivo mero motivacije. Ko leze iz svojega robota, to ni zgolj izstop, temveč v sleherni svoj premik vdahne nekaj aerobotskega; in ko svoj motor zapelje po hodnikih srednje šole v Ninjagu, je bolje, da se vsi umaknejo. Njena vzornica je gospa Železna zmajevka.

NYA
Imena: Nya, Vodna nindža
Osnovna sposobnost: voda
Kaieva sestra je zbrana in samozavestna, tekmovalnega duha in z neusahljivo mero motivacije. Ko leze iz svojega robota, to ni zgolj izstop, temveč v sleherni svoj premik vdahne nekaj aerobotskega; in ko svoj motor zapelje po hodnikih srednje šole v Ninjagu, je bolje, da se vsi umaknejo. Njena vzornica je gospa Železna zmajevka.

ZANE
Imena: Zane, Ledeni nindža
Osnovna sposobnost: led
Upravlja: ledeni tank
Krasen poba je. No - pol fantič pol nondroid. Njegove celice hladi mešanica plinov freon, in svoje nasprotnike pokončuje z ledenim snopom. Vsega se loteva z logiko in na silno metodičen način; vodijo ga njegov računalniški program in senzorji – a nikar mu ne recite, da je robot! Brez obotavljanja vsakogar opomni, da je čisto navaden najstnik, četudi ne dojema ravno sarkazma in ni ravno najbolj na tekočem z referencami iz popularne kulture.

COLE
Imena: Cole, Zemeljski nindža
Osnovna sposobnost: zemlja
Robot: potresni robot
Nindža, ki obožuje gibanje in poplesavanje, ne zdrži brez svoje glasbe. Celo mojstra Wuja rad posluša, kako igra na flavto. Njegov robot ima vgrajene gramofone in močan zvočnik, s čimer ustvarja valove silovitega zvoka, ki do obisti pretresejo njegove nasprotnike in njihove robote sesuje v prah – da ne omenjamo, kako razsuje vsa okna na bližnjih zgradbah in avtomobilih.

JAY
Imena: Jay, Gromski nindža
Osnovna sposobnost: grom
Robot: gromski reaktivec
Ta nindža je pravi živček, ki svoje nasprotnike obmetava z gromom in strelo. Prihaja iz tesno povezane družine, zato dobro razume, kako težko je Lloydu biti na bojni nogi z očetom. Zna biti živčen in pretirano previden, a se na bojišču vedno izkaže. Ko bi šlo vse tako gladko tudi z Nyo, v katero je zatreskan. Vsakič, ko zbere pogum, da ji pove, kaj čuti, ga nekaj ali nekdo prekine.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.