Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Križarjenje skozi džunglo

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Križarjenje skozi džunglo

Pridruži se priljubljenima Dwaynu Johnsonu in Emily Blunt na avanturi življenja v Disneyjevi pustolovščini Križarjenje skozi džunglo, vznemirljivi vožnji po Amazonki s pametnim skiperjem Frankom Wolffom in neustrašno raziskovalko dr. Lily Houghton.

Naslov v izvirniku: Jungle Cruise
V kinu od: 29.07.2021
Dolžina filma: 127 minut
Država / Letnik: USA/2020
Filmski žanr: Pustolovski film, Družinski film
Igralci: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez, Jesse Plemons, Paul Giamatti
Režija: Jaume Collet-Serra
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

O FILMU
Pridruži se priljubljenima Dwaynu Johnsonu in Emily Blunt na avanturi življenja v Disneyjevi pustolovščini Križarjenje skozi džunglo, vznemirljivi vožnji po Amazonki s pametnim skiperjem Frankom Wolffom in neustrašno raziskovalko dr. Lily Houghton. Lily pripotuje iz Londona v džunglo Amazonije in najame Frankove vprašljive usluge. Frank nudi vodenje po reki La Quila v svojem razmajanem ampak simpatičnem čolnu. Lily je odločena, da bo odkrila starodavno drevo, ki ima neverjetne zdravilne sposobnosti – ima moč spremeniti prihodnost medicine.

Čeprav se na to epsko popotovanje odpravita skupaj, ta neverjetni dvojec naleti na nešteto nevarnosti in nadnaravnih sil, ki se skrivajo v varljivi lepoti bujnega deževnega gozda. Ko se razkrivajo skrivnosti skrivnostnega zdravilnega drevesa, se povečuje tudi nevarnost za Lily in Franka in tako njuna usoda in usoda celotnega človeštva obvisi na nitki. Na svoji poti do čarobnega in skrivnostnega drevesa, se posadka sreča z mnogimi neslutenimi nevarnostmi, divjimi živalmi in grožnjo divjega deževnega gozda.

Križarjenje skozi džunglo je pustolovščina, na katero se odpraviš enkrat v življenju in jo doživiš v vsej svoji polnosti. To bo nepozabno popotovanje z neverjetno igralsko ekipo na krovu.
Jaume Collet-Serra režira film, v katerem igrajo Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez in Jack Whitehall, z Jessejem Plemonsom in Paulom Giamattijem. John Davis, John Fox, Dwayne Johnson, Hiram Garcia, Dany Garcia in Beau Flynn so producenti. Medtem, ko sta Scott Sheldon in Doug Merrifield izvršna producenta. Zgodbo so napisali Glenn Ficarra, John Requa in Michael Green, scenarij pa Glenn Ficarra in John Requa.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.