Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Kralj Richard

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Kralj Richard

Venus, Serena in načrt za veličasten uspeh! Will Smith je #KraljRichard v resnični zgodbi, ki bo navdihnila svet.

Naslov v izvirniku: King Richard
V kinu od: 02.12.2021
Dolžina filma: 144 minut
Država / Letnik: USA/2021
Filmski žanr: Biografski film, Drama, Športni film
Igralci: Will Smith, Demi Singleton, Saniyya Sidney, Jon Bernthal, Aunjanue Ellis
Režija: Reinaldo Marcus Green
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Studio Warner Bross Pictures prinaša film KRALJ RICHARD, z Willom Smithom v glavni vlogi ter pod režijo Reinalda Marcusa Greena (»Monsters and Men«).

Richard Williams, oborožen z jasno vizijo in 78 strani dolgim planom, je odločen, da bo svoji hčeri Venus in Sereno Williams zapisal v zgodovino. Z intenzivnimi treningi na zapuščenem in zanemrjenem teniškem igrišču v Comptonu v Kaliforniji, ne glede na to, ali pada dež ali sije sonce, sta dekleti oblikovani z očetovo nepremostljivo predanostjo in mamino uravnoteženo perspektivo in ljubeznivo intuicijo, za na videz nepremostljive ovire.

Posnet po resnični zgodbi, ki bo navdihnila svet, film Kralj Richard sledi poživljajočemu potovanju družine, katere neomajne odločitve in vera na koncu prinesejo svetu dve največji športni legendi. Aunjanue Ellis (»Quantico«) igra mamo deklet – Oraceneo »Brandy« Williams, Saniyya Sidney je Venus Williams, Demi Singleton je Serena Williams, Tony Goldwyn je trener Paul Cohen in Jon Bernthal je trener Rick Macci.

V izjemni igralski zasedbi so tudi Andy Bean (Tisto: drugo poglavje), Kevin Dunn (Transformerji) in Craig Tate.

Scenarij za film je napisal Zach Baylin, producirali pa so Tim White in Trevor White pod njunim Star Thrower Entertainment imenom ter Will Smith pod svojim Westbrook imenom. Isha Price, Serena Williams, Venus Williams, James Lassiter, Jada Pinkett Smith, Adam Merims, Lynn Harris, Allan Mandelbaum, Jon Mone in Peter Dodd pa so bili izvrši producenti.

Will Smith je o produkciji povedal: "Stvar, ki je bila zame najbolj presenetljiva, preden sem se odločil, da absolutno moram povedati to zgodbo, je bilo to, da je Richard, kot neke vrste prerok, napovedal prav vse. Dve leti, preden sta se Venus in Serena rodili, je zapisal načrte za njuni celotni karieri. Dejansko je odšel do svoje žene Oracene s temi sanjami, s to prerokbo in ji povedal, da morata imeti dva otroka, ki bosta postala najboljša teniška igralca na celem svetu. Rekel sem si: "Počakaj, to ne more biti res." Vendar, ko sem naredil celotno raziskavo, sem ugotovil, da je bilo točno tako in nemudoma sem vedel, da je to preprosto izjemna in močna zgodba o veri, ljubezni, predanosti in družini."

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.