Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Kozmoblisk

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Kozmoblisk

Kozmoblisk je nova zgodba studiev Disney in Pixar, o mlademu testnemu vesoljskemu pilotu Kenu Kozmoblisku iz popularne franšize Svet igrač.

Naslov v izvirniku: Lightyear
V kinu od: 16.06.2022
Dolžina filma: 105 minut
Država / Letnik: USA/2022
Filmski žanr: Animirani film, Pustolovski film, Akcijski film
Režija: Angus MacLane
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Digital 2D

Podroben opis

V samostojnem filmu spremljamo priljubljenega astronavta Kozmobliska in njegovo pot k uresničitvi največje želje – postati kapitan enote za zaščito vesolja. Na svoji misiji v vesolju skupaj s svojo posadko zaide na 4,2 milijonov svetlobnih let oddaljenem sovražnikovem planetu.

Ko Kozmoblisk poskuša najti pot nazaj domov skozi prostor in čas, se mu pridruži ekipa nadebudnih rekrutov in njegova očarljiva spremljevavka mačka-robot, Sox. Misijo vrnitve domov ogrozi Zurg, vesoljska pošast s svojo vojsko neusmiljenih robotov.

O FILMU: Kozmoblisk je nova samostojna zgodba studiev Disney in Pixar, o mlademu testnemu vesoljskemu pilotu Kenu Kozmoblisku, ki ga vsi dobro poznamo iz popularne franšize Svet igrač. V samostojnem filmu spremljamo priljubljenega astronavta Kozmobliska in njegovo pot k uresničitvi največje želje – postati kapitan enote za zaščito vesolja. Na svoji misiji v vesolju skupaj s svojo posadko zaide na 4,2 milijonov svetlobnih let oddaljenem sovražnikovem planetu. Ko Kozmoblisk poskuša najti pot nazaj domov skozi prostor in čas, se mu pridruži ekipa nadebudnih rekrutov in njegova očarljiva spremljevavka mačka-robot, Sox. Misijo vrnitve domov ogrozi Zurg, vesoljska pošast s svojo vojsko neusmiljenih robotov.

Vsak filmoljub obožuje pravega junaka na velikem platnu, nekoga, ki ga občuduje, zanj navija skozi celotno filmsko izkušnjo. Pravi filmski junaki so tisti, ki ostanejo junaki še po tem, ko zapustimo kino dvorane. In to so srčni, človeški junaki. Takšni, s katerimi se lahko poistovetimo. Ker niso samo močni in nepremagljivi, ampak delajo tudi napake. In ravno to so imeli v mislih pri Pixar Studiu, ko so leta 1995 prvič lansirali prvi Svet igrač. Takrat je Kozmoblisk dobil eno izmed glavnih vlog, za tisti čas kot modernejša igrača, z laserskimi izstreljevalniki in aerodinamičnimi krili.

V novem animiranem filmu Kozmoblisk, se ne bomo vračali v preteklost, ampak se bomo skupaj z nadebudnim vesoljskim pilotom podali na neverjetno popotovanje ne samo v vesolje, ampak tudi v prihodnost. Kot pravi Kozmoblisk sam: »Do neskončnosti ... in naprej!« Čaka nas nepozabna vožnja, ki je vizualno tako osupljiva, da nas bo prepričala, da smo v kabini s Kozmobliskom. Ne samo, da je vizualno in tehnično osupljiv, film Kozmoblisk prinaša srčno zgodbo o nikoli zmotljivem vesoljskem pilotu, ki je tokrat odgovoren za to, da njegova celotna ekipa ostane ujeta v času in prostoru. Tako dobimo filmskega junaka, ki stremi k popolnosti ter misli, da je nezmotljiv in se mora soočati s svojo napačno odločitvijo. Kljub vztrajanju, da bi popravil svojo napačno odločitev, življenje medtem, ko se on trudi vrniti svojo posadko na zemljo, normalno teče. In na koncu tudi sam spozna, da je pomembno, da se prepustiš toku življenja, ker nikoli ne veš, kam te popelje. In tudi Kozmobliska na tem potovanju čakajo ne samo nova spoznanja, nepozabna doživetja, ampak tudi novi prijatelji.

Na novo nepozabno potovanje »do neskončnosti ... in naprej« se bomo podali v izvrstni sinhronizirani verziji, za kar so ponovno poskrbeli v Studiu Ritem. Glavnim junakom pa so posodili svoje glasove: Uroš Buh kot Ken Kozmoblisk, Klara Šmuc kot Izzy Hawthorne, Alex Volasko kot Sox, Blaž Šef kot Mo Morrison, Vesna Jevnikar Perko kot Darby Steel, Pavle Ravnohrib kot Zurg, Karin Komljanec kot Alisha Hawthorne, Petra Kerčmar kot I.V.A.N., Rok Kunaver kot poveljnik Burnside, Nejc Heine kot Eric, Jernej Kuntner kot Featheringhamstan, Martin Adam Stevens kot Pilot Diaz in Leni Buh kot mlada Izzy.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.