Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Knjiga o džungli

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Knjiga o džungli

Knjiga o džungli je nova akcijska, epska pustolovščina o Mavgliju (novinec Neel Sethi), človeškem mladiču, ki je vzgojen v družini volkov, ki se poda na privlačno potovanje samoodkrivanja, ko je prisiljen zapustiti edini dom, ki ga je kadarkoli poznal.

Naslov v izvirniku: The Jungle Book
V kinu od: 14.04.2016
Dolžina filma: 106 minut
Država / Letnik: USA/2016
Filmski žanr: Pustolovski film, Drama, Fantazijski film
Igralci: Scarlett Johansson, Idris Elba, Ben Kingsley
Režija: Jon Favreau
Distributer: 2i Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Podroben opis

IGRAJO: Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba, Lupita Nyong'o, Scarlett Johansson, Giancarlo Esposito, Christopher Walken, Neel Sethi in drugi

O FILMU
Z režijo Jona Favreauja (Iron Man), osnovana na brezčasni zgodbi Rudyarda Kiplinga in navdihnjena po Disneyevem klasičnem animiranem filmu, je »Knjiga o džungli« nova akcijska, epska pustolovščina o Mavgliju (novinec Neel Sethi), človeškem mladiču, ki je vzgojen v družini volkov. Vendar Mavgli v džungli ni več dobrodošel, ko krvoločni tiger Sheer Khan (glas Idrisa Elbe), ki nosi brazgotine, ki jih je povzročil človek, obljubi, da bo odstranil vse, kar vidi kot grožnjo. Prisiljen zapustiti edini dom, ki ga je kadarkoli poznal, se Mavgli poda na privlačno potovanje samoodkrivanja, pod vodstvom panterja in mentorja Bagire (glas Bena Kingsleya) in medveda svobodnega duha Balooja (glas Billa Murraya). Na poti Mavgli sreča džungelska bitja, ki mu ne želijo dobro, kot na primer pitonko Kao (glas Scarlett Johansson), katere glas in pogled hipnotizirata človeškega mladiča in jezično spretnega Kralja Louija (glas Christopherja Walkena), ki želi iz Mavglija izvleči skrivnost izmuzljive in smrtonosne rdeče rože: ognja. Zvezdniška zasedba vključuje tudi Lupito Nyong'o, ki posodi glas neustrašno zaščitniški mami volkulji Rakshi in Giancarla Esposita, ki glas posodi alfi tropa Akeli.

Knjiga o džungli neopazno združi realistično akcijo s fotorealističnimi CGI živalmi in okoljem, z uporabo up-to-the-minute tehnologije in pripovednimi tehnikami, ki popeljejo gledalce v začaran in bujni svet.

ZANIMIVOSTI
• Neel Sethi, ki je trunutno stra 11 let, je bil izbran med tisočimi kandidati, med svetovnim iskanjem popolnega človeškega mladiča.
• Zvezdniška zasedba vključuje oskarjevca Bena Kingsleya (Learning to drive, Pot do slave), Lupito Nyong'o (12 let suženj, Vojna zvezd: Sila se prebuja) in Christopherja Walkena (Lovec na jelene), kot tudi Billa Murraya (Zgubljeno s prevodom), Idrisa Elbo (Zvezdne steze: Onkraj), Scarlett Johansson (Maščevalci: Doba Ultrona) in Giancarla Esposita (Kriva pota).
• Rudyard Kipling je napisal zbirko kratkih zgodb »Knjigo o džungli« v zgodnjih devetdesetih letih osemnajstega stoletja, v svojem domu v Vermontu.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.