Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Kletna ruleta

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Kletna ruleta

Scott (Will Ferrell) po tem, ko ugotovi, da sta z ženo Kate (Amy Poehler) zapravila vse prihranke za hčerkino šolanje, pregovori svoje prijatelje, da organizirajo nezakonito igralnico v svoji kleti.

Naslov v izvirniku: The house
V kinu od: 29.06.2017
Dolžina filma: 88 minut
Država / Letnik: USA/2017
Filmski žanr: Komedija
Igralci: Will Ferrell, Amy Poehler, Allison Tolman
Režija: Andrew Jay Cohen
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Will Ferrell, Amy Poehler, Andrea Savage in drugi

O FILMU
Scott in Kate Johansen (Will Ferrell in Amy Poehler) poženeta vse prihranke, ki sta jih bila namenila za fakultetno izobrazbo svoje hčerke Alex (Ryan Simpkins), in zdaj si na vse pretege prizadevata denar dobiti nazaj, da bi Alex vseeno lahko šla na kolidž, kot si je vedno želela. S pomočjo soseda Franka (Jason Mantzoukas) se odločita v kleti lastnega doma odpreti nezakonit kazino...

Igrajo še Nick Kroll, Allison Tolman, Michaela Watkins, Jessie Ennis, Rob Huebel, Cedric Yarbrough in oskarjevi nominiranec Jeremy Renner.

Andrew Jay Cohen svoj celovečerni prvenec, ki v kinematografe prihaja poleti, režira na podlagi scenarija, ki ga je sam spisal z Brendanom O'Brienom (skupaj sta prispevala že scenarija za uspešnici Neighbors in Neighbors 2: Sorority Rising). Producirajo Nathan Kahane, Joe Drake, Brendan O'Brien, Andrew Jay Cohen, Jessica Elbaum, Will Ferrell in Adam McKay, izvršni producenti so Marc S. Fischer, Chris Henchy, Spencer Wong, Toby Emmerich, Richard Brener, Michael Disco in Bruce Berman.

Izza kamer sodelujejo še direktor fotografije Jas Shelton, scenograf Clayton Hartley, montažerja Evan Henke in Mike Sale ter kostumograf Christopher Oroza. Glasbo sta zložila Andrew Feltenstein in John Nau.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.