Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Kako izuriti svojega zmaja 2

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Kako izuriti svojega zmaja 2

Vznemirljivo drugo poglavje epske trilogije KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA nas znova popelje v fantastičen svet Vikija in Brezzobega pet let po njuni uspešni združitvi zmajev in vikingov na Otoku gumpcev. ANIMACIJA JE SINHRONIZIRANA V SLOVENSKI JEZIK.

Naslov v izvirniku: How to Train Your Dragon 2
V kinu od: 19.06.2014
Dolžina filma: 105 minut
Država / Letnik: USA/2013
Filmski žanr: Animirani film, Pustolovski film
Igralci: Jay Baruchel, America Ferrera, Jonah Hill
Režija: Dean DeBlois
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Podroben opis

V težko pričakovanem nadaljevanju za oskarja nominirane celovečerne risanke Kako izuriti svojega zmaja po seriji mladinskih knjig Cresside Cowell je minilo pet let, odkar je se je mladi junaški Viking Viki (Jay Baruchel; v slovenski sinhronizaciji mu glas posoja Primož Forte) spoprijateljil z ranjenim zmajem in za vedno spremenil odnos prebivalcev Otoka gumpcev do teh ogenj bruhajočih živali. Zdaj Vikingi živijo v miru in slogi z zmaji na fantastičnem otoku, ki je postal paradiž za zmaje.

A ko se prikradejo odrasle odgovornosti, Viki s svojim zvestim zmajem Brezzobim v iskanju odgovorov poleti proti nebu. Čaka ju precej več, kot sta si obetala, saj Viki odkrije, da je skrivnostni jahač zmajev njegova dolgo pogrešana mama Valka (oskarjevka Cate Blanchett; v slovenski sinhronizaciji Urška Hlebec) in da sožitje med Vikingi in zmaji ogroža oblastiželjni Drago (za oskarja nominirani Djimon Hounsou; v slovenski sinhronizaciji Kristijan Ostanek), ki mu pomaga lovec na zmaje Eret (Kit Harington; v slovenski sinhronizaciji Aljoša Kovačič).

Astrid (America Ferrera; v slovenski sinhronizaciji Katja Ajster), Pljuvač (Craig Ferguson; v slovenski sinhronizaciji Gojmir Lešnjak) in vikinški prijatelji Smrkljasti (Jonah Hill; v slovenski sinhronizaciji Jernej Čampelj), Škilek (Christopher Mintz-Plasse; v slovenski sinhronizaciji Oscar Kranjc) in dvojčka Grdobuča (Kristen Wiig; v slovenski sinhronizaciji Neža Buh) in Trdobučnež (T.J. Miller; v slovenski sinhronizaciji Tadej Pišek) pomagajo po svojih močeh; Viki, njegova mama in oče, poglavar plemena Stoik (Gerard Butler; v slovenski sinhronizaciji Daniel Bavec), pa morajo združiti moči in zaščititi zmaje, ki so jim prirasli k srcu. Pri tem Viki najde odgovore na vprašanja, ki jih išče, in ta presegajo vse, kar si je bil predstavljal.

Za scenarij in režijo je spet poskrbel Dean DeBlois.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.