Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Jumanji: Dobrodošli v džungli

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Jumanji: Dobrodošli v džungli

Pustolovski film je neposredno nadaljevanje hita iz leta 1995, glavne vloge pa v njem odigrajo Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart in Karen Gillan.

Naslov v izvirniku: Jumanji
V kinu od: 28.12.2017
Dolžina filma: 119 minut
Država / Letnik: USA/2017
Filmski žanr: Fantazijski film, Komedija
Igralci: Dwayne Johnson
Režija: Jake Kasdan
Distributer: Con Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan in drugi

O FILMU
Pustolovski film JUMANJI: DOBRODOŠLI V DŽUNGLI je neposredno nadaljevanje hita iz leta 1995, glavne vloge pa v njem odigrajo Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart in Karen Gillan. Film je režiral Jake Kasdan, ki ga širše občinstvo najbrž najbolj pozna po komičnih uspešnicah Huda učiteljica in Vroči posnetki s Cameron Diaz. Film so lansko leto posneli na Havajih, Dwayne Johnson pa je medtem povedal, da bo film tudi veliko posvetilo tragično preminulemu igralcu Robinu Williamsu, ki je odigral glavno vlogo v prvem filmu.

Ko štirje srednješolci odkrijejo staro videoigro Jumanji, za katero še nikoli prej niso slišali, se nenadoma znajdejo v zabavnem svetu džungle in postanejo avatarji po svojem izboru: Spencer tako postane piflarski raziskovalec, športnik Fridge postane pravi Einstein, priljubljena Bethany postane srednjeveški profesor, nežna Martha pa se spremeni v neustrašno bojevnico. Toda zabava bo kmalu prerasla v nekaj drugega, ko bodo odkrili, da se Jumanjija ne samo igra – treba ga je preživeti. Da bi premagali igro in se vrnili v resnični svet, se bodo morali podati na najnevarnejšo pustolovščino svojih življenj, odkriti, kaj je Alan Parrish pustil za sabo pred 20 leti, in se naučiti povsem drugače gledati nase. Sicer bodo za vedno obtičali v igri.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.