Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Jumanji: Naslednja stopnja

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Jumanji: Naslednja stopnja

To zimo je vse, kar je v Jumanjiju lahko šlo po zlu, tudi res šlo po zlu. Igra se je pokvarila, napačni igralci so se znašli v napačnih pustolovščinah, izzivi še nikoli niso bili tako nevarni, in zdaj kaže, da igre ne bodo mogli vsi uspešno končati in tako tudi preživeti. Ste pripravljeni zaigrati najnevarnejšo igro na svetu?

Naslov v izvirniku: Jumanji: The Next Level
V kinu od: 12.12.2019
Dolžina filma: 123 minut
Država / Letnik: USA/2019
Filmski žanr: Akcijski film, Pustolovski film
Igralci: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Danny DeVito
Režija: Jake Kasdan
Distributer: Con Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Podroben opis

IGRAJO: Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillan, Madison Iseman, Kevin Hart, Ashley Scott, Alex Wolff, Danny DeVito, Colin Hanks, Nick Jonas in drugi

Močno se primite, saj vam je Jumanji tokrat pripravil vratolomno potovanje po očarljivo nevarnem svetu, kjer vas bo ponesel na novo nevarno stopnjo zabave. Ste pripravljeni zaigrati najnevarnejšo igro na svetu?

O FILMU
Pozabite vse, kar ste mislili, da veste o najnevarnejši igri na svetu, saj bo Jumanji to zimo silovito vrnil udarec. V njegovem svetu so se razmere tokrat hudo zapletle. Pojavila so se nova pravila in začela se je povsem nova igra, polna novih nevarnosti, ampak s prav tako navdihujočo zabavo kot doslej. Že tako zapletene okoliščine bo dodatno otežila menjava avatarjev, pa tudi odkritje novih likov in s tem seveda novih igralcev. Zamenjava avatarjev v novem Jumanjiju je za nekatere izjemna izboljšava, za druge pa je prava nočna mora; ampak občinstvu zagotavlja zabavo brez primere.

Kar nekaj časa je minilo, odkar so naši junaki, takrat še običajni srednješolci – računalniški mojster Spencer, športnik Fridge, priljubljena Bethany in sramežljiva Martha –, zaigrali davno pozabljeno igro. Igra jih je takrat dobesedno posrkala vase in morali so jo dokončati v telesih svojih avatarjev ter preživeti najrazličnejše izzive in resnične smrtne nevarnosti, zato so naši junaki komaj čakali, da pustijo igro zakopano daleč v preteklosti. Pa jim je uspelo?

Ko se eden od njih ponovno znajde v igri, preostali odidejo za njim, da bi ga rešili. Toda igra se je medtem očitno spremenila, kot se je tudi ekipa, ki se je znašla v njej. Avatarji so drugačni, vpleteni so novi liki, igra sama pa je še težja in nevarnejša kot prej. Prejšnjikrat so vsi uspešno dokončali igro. Bo tudi tokrat tako?

Tudi v tem Jumanjiju nas bodo v glavnih vlogah zabavali Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan in Nick Jonas, med novimi člani igralske zasedbe pa gre vsekakor izpostaviti Dannyja DeVita in Dannyja Gloverja, ki bosta v skladu z naslovom filma povzdignila humor na novo raven.

Jumanji: Naslednja stopnja je neposredno nadaljevanje filma Jumanji: Dobrodošli v džungli, ki je pred dvema letoma izropal kino blagajne (v Sloveniji si ga je ogledalo skoraj 40.000 gledalk in gledalcev). Poudariti je treba tudi, da je Jumanji iz leta 2017 postal film z rekordnim izkupičkom v ZDA za studio Sony Pictures ter tako podrl dotedanji rekord filma Spider-Man iz leta 2002. Ne samo to; Jumanji je prekosil vse dotedanje Spider-Manove filme, pa tudi uspešnice, kot so Skyfall, Možje v črnem in Izganjalci duhov.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.