Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Komentarji uporabnikov

John Wick 3: Parabellum

irnes, 18.05.2019

Odličen film, tako kot prvi in drugi del :)

Brči, 21.05.2019

Odličen film, tako kot prvi in drugi del :)

pinkfranc, 22.05.2019

wick kot wick

Ko sem odhajal iz kina, sem slišal družbo, ki je razočarano bentila, da je to kr nekaj ... To je John Wick!!! Kaj niso gledali prvega in drugega dela? To pretiravanje in ta način je glih podpis tega filma. Ker se to vnaprej ve, je to čist sprejemljivo. To je žanr tega filma. Ni pa to pretiravanje samo pretiravanje, ampak akcijsko res vrhunsko posneto. Takšno nerealnost bi težko naredili bolj realno. Pretepi so hudi ... tisti na začetku v starinarnici z orožjem, kultno, nepozabno, vrhunsko ... tista sekira ... Slabost filma je samo ta, da je to bil samo uvod v novo trilogijo ... ampak nič novega, časi šestologij in več, so danes stalnica.

Prikaži več Prikaži manj

Anjaw, 23.05.2019

Odlicna akcija

Nor film! Pricakujte se en del John Wick-a, da ne bo kdo razocaran. :) Top akcija, Keanu je itak mojster borilnih vescin, kuzka sta tudi top, nori posnetki, zgodba je tudi cool! Ce se niste gledali prvega in drugega dela John Wick-a vam priporocam, ker je fajn poznati karakterje in celotn zgodbo.

Jonathan.S.Archer, 28.05.2019

Od pričakovanega do presenečenja ter razočaranja.

Keanu.R je opravil svoje delo odlično tudi v tretjem delu franšize Jonathan Wick AKA Jaga Baba. Nad sacmim filmom sem bil navdušen in dobil sem več kot sem pričakoval. Kot športni strelec tudi dinamike semnužival v natreniranih sekvencah. Youtube nudi veliko informacij glede samih treningov ter priprav z szrani K.R. Prav tako se je v tej vlogi preiskusila Halle.B. Prava senzacija za oči ob ogledu hitrosti udejstvovanja na dinamični progi z PAP ter pištolo. Razočaran sem bil nad dvema osebkoma, ki si mislita, da se lahko imenujeta starša. V kino sta pripeljala 3 otroke najstarejši ni presegel 10 let. Ogled tako nazornega filma z tako nasilnimi sekvencami. Debilizem z szrani teh dveh osebkov. Prav tako sami kinematografi nebi smeli dovoliti ogled tako grafiçno nasilnih filmov populaciji otrok pod 10 leti starosti. SRAMOTA za starše sramota za našo družbo.

Prikaži več Prikaži manj

Cityslick, 29.05.2019

Mah smetje od filma

, 29.05.2019

Razočaran

Prva dva dela odločna. Kaj je blo pa to? Smeti od filma, kot je že nekdo omenil! Slaba zgodba, brezvezno pretiravanje, cel film bi se lahko odvil v 15 min in ne v 2 urah. Brez dobrega zapleta in razpleta. Slabo izkoriščeni dve uri dragocenega lajfa!

Bencci, 15.06.2019

John Wick Parabellum

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.