Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ježek Sonic

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Ježek Sonic

Sinhronizirano in s podnapisi.
Prihaja izjemno hiter moder jež po imenu Sonic, ki bo s pomočjo policista skušal zaustaviti zlobneža, ki bi rad zavladal svetu.

Naslov v izvirniku: Sonic the Hedgehog
V kinu od: 13.02.2020
Dolžina filma: 99 minut
Država / Letnik: CAN, JPN, USA/2020
Filmski žanr: Akcijski film, Pustolovski film, Družinski film
Igralci: James Marsden, Jim Carrey, Neal McDonough, Tika Sumpter
Režija: Jeff Fowler
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Izvirna verzija
  • Digital 2D

Podroben opis

Sinhronizirano in s podnapisi.

IGRALSKA ZASEDBA: James Marsden, Ben Schwartz, Tika Sumpter in Jim Carrey
SLOVENSKI GLASOVI: Miha Rodman, Voranc Boh, Goran Hrvaćanin, Ana Maria Mitić, Andrei Lenart Černilogar, Karin Komljanec, Iztok Valič, Uroš Buh, Boris Kerč, Anja Strajnar, Štefan Kušar, Julija Golob, Vanja Kretič, Marko Mlinar, Borut Berden, Martin Jelovšek, Simon Šimat, Igor Potočnik, Timotej Ovniček, Tadeja Lukanc, Žiga Bunič in Boris Car

O FILMU
Ježek Sonic je najhitrejši ježek, ki po nesrečnem naključju pride na Zemljo. Med pustolovščinami na našem planetu se spoprijatelji s policistom Tomom Wachowskim (James Marsden) iz majhnega mesta in skupaj se podata v boj proti zlobnemu dr. Robotniku (Jim Carrey), ki skuša ježka Sonica ugrabiti in prevzeti njegove supermoči, da bi zavladal svetu.

KDO JE JEŽEK SONIC
Ježek po imenu Sonic je izjemno hiter, je modre barve, ni z našega planeta, a ima človeške lastnosti. Rodil se je z izjemno sposobnostjo, da je hitrejši od zvoka, zato tudi ima takšno ime (sonic = zvočen). Poleg vsega ima zelo hitre reflekse, lahko se spremeni v žogo in tako napade sovražnika. Zase rad pravi, da je majhna modra kepa superenergije v izredno čednem paketu. In da bi rešil svoj planet, je prišel na našega. V izvirni različici mu je glas posodil igralec Ben Schwartz, v sinhronizirani pa Voranc Boh.

O PRODUKCIJI
Ustvarjalni ekipi je bilo v izziv, da v film vključijo tisto, kar imajo ljubitelji igre radi pri Sonicu, a hkrati zagotovijo, da bo dostopno vsem, ki lika ne poznajo, je povedal producent Neal Moritz, ki je produciral uspešno franšizo Hitri in drzni. Med razvijanjem projekta pa so ugotovili, da je vedno več gledalcev, ki Sonica poznajo. »Odkrili smo, da vedno več ljudi pozna Sonica. Všeč sta jim njegova odnos in hitrost,« pravi Moritz. »Cilj našega filma je bil ohraniti vse to in hkrati dodati nekaj nepričakovanih dimenzij. Gre za kombinacijo tistega, kar imamo radi v filmih - neverjetne akcije, komedije in veliko srčnosti, ki izhaja iz Sonicovega prijateljstva s človeškimi liki,« dodaja producent.

Producenti so želeli ujeti njegove samozavest, smisel za humor in nagajivost, obenem pa v film vnesti duh igre, ki vključuje zlate prstane, ki Sonicu zagotavljajo portal, da lahko pobegne skozi vesolje in čas. Nikakor seveda ne manjkajo hitrost, rdeči čevlji in energijski smaragdi, ki mu dajejo določene sposobnosti. »Smo pa v Sonica vnesli nekaj ranljivosti, tako da bo občinstvo z njim sočustvovalo,« sta povedala scenarista Pat Casey in Josh Miller. »Poleg sarkazma in izjemno hitre govorice bo Sonic ugotavljal, kje je njegovo mesto v novem svetu.«

Sonicovega nasprotnika, zlobnega dr. Robotnika, je zaigral Jim Carrey, ki je dobil priložnost, da se vrne k svojim starim likom, ki jih je upodabljal. "Zadene tisto nesmiselno energijo, ki jo ljudje resnično ljubijo - in vibracijo filmov, kot so Ace Ventura - nori detektiv, Maska in Butec in butec. Z igranjem Robotnika sem samo pustil, da se odprejo vrata,« je povedal Carrey.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.