Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Instant družina

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Instant družina

Družinska komedija, ki razkriva tegobe in radosti staršev, ki posvojita tri otroke. V glavni vlogi očeta se bo predstavil Mark Wahlberg, v vlogi matere pa Rose Byrne, ki jima družinska komična dinamika ni tuja, saj sta že zaigrala v družinskih komedijah – Wahlberg v dveh delih komedije Očka proti fotru, Byrnova pa v obeh delih komedije Sosedi.

Naslov v izvirniku: Instant Family
V kinu od: 21.02.2019
Dolžina filma: 118 minut
Država / Letnik: USA/2018
Filmski žanr: Komedija
Igralci: Isabela Moner, Rose Byrne, Mark Wahlberg
Režija: Sean Anders
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Octavia Spencer, Isabela Moner, Eve Harlow, Julie Hagerty, Charlie McDermott in drugi

Zakonca Pet (Mark Wahlberg) in Ellie (Rose Byrne) prenavljata veliko hišo, o naraščaju pa še ne razmišljata. Ko ju prijatelj spodbode, da otrok ne bosta imela, se pričneta preigravati z idejo, da bi otroka posvojila iz rejništva. Ko se odločita za posvojitev najstnice, ugotovita, da ima mlajša brata in sestro, in tako posvojita vse tri. Ob prihodu v hišo pa se prične razburljivo privajanje na nov dom in drug na drugega. Jim bo uspelo preseči začetne težave in zaživeti kot družina?

Navdih za komedijo je režiser in scenarist Sean Anders črpal iz lastnega življenja. Več let sta bila z ženo prepričana, da si otroka ne moreta privoščiti, ko pa sta resno začela razmišljati o naraščaju, sta se odločila, da ga posvojita. Posvojila sta kar tri - sestro in bratca, ki so bili v rejništvu, saj je njihova biološka mati imela težave z drogami. Ob začetnih strahovih in zadržkih sta novopečena starša kmalu spoznala, koliko otrok je v reji in čaka na starše, ki lahko skrbijo za njih. »Izkušnja s privajanjem otrok na skupno življenje je bila naporna, nerodna, razburjajoča, neprijetna in frustrirajoča, a vse to je v redu,« je režiserjevo sporočilo, ki ga želi deliti s svetom.

ZANIMIVOST
• Režiser Sean Anders in Mark Wahlberg sta že sodelovala, in sicer v komedijah Očka proti fotru in Očka proti fotru 2 - prvi kot režiser, drugi kot glavni igralec. Tudi igralca Isabela Moner in Mark Wahlberg sta že igrala skupaj, pred komedijo Instant družina sta lani zaigrala v zadnjem delu akcijskega spektakla - Transformerji: Zadnji vitez.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.