Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Inferno

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Inferno

Tretje filmsko poglavje najbolj kontroverzne filmske serije 21. stoletja, ki se neposredno navezuje na predhodni blagajniški uspešnici Da Vincijeva šifra ter Angeli in demoni.

Naslov v izvirniku: Inferno
V kinu od: 13.10.2016
Dolžina filma: 122 minut
Država / Letnik: USA/2016
Filmski žanr: Triler
Igralci: Felicity Jones, Tom Hanks, Ben Foster, Omar Sy, Irrfan Khan
Režija: Ron Howard
Distributer: Con Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Tom Hanks, Felicity Jones, Omar Sy, Ben Foster, Irrfan Khan, Sidse Babett Knudsen in drugi

O FILMU
Potem ko se Robert Langdon prebudi v bolnišnici v Firencah in se ne spomni ničesar, kar se je zgodilo v zadnjih dneh, postopno spozna, da je v smrtni nevarnosti. S pomočjo dr. Sienne Brooks in svojega poznavanja simbolizma se bo Langdon podal na beg in obenem skušal razrešiti najskrivnostnejšo uganko doslej.

Pustolovski spektakel INFERNO je režiral dobitnik oskarja Ron Howard (Čudoviti um, Da Vincijeva šifra, Angeli in demoni), Tomu Hanksu pa so se pridružili zvezdniki Felicity Jones (nominirana za oskarja za film Teorija vsega), Irrfan Khan (Revni milijonar, Pijevo življenje), Omar Sy (Prijatelja Jurski svet), Sidse Babett Knudsen (TV-serija Oblast) in Ben Foster (Edini preživeli, Warcraft: Začetek). Scenarij Davida Koeppa temelji na istoimenski knjižni uspešnici priznanega pisatelja Dana Browna. Izvršni producenti filma so David Householter, Dan Brown, Anna Culp in William M. Connor.

Film INFERNO so snemali v Franciji ter v Benetkah in Budimpešti, kamor nas bo zgodba tudi popeljala. To bo torej povratek nam dobro znane režijsko-igralske dvojice (Howard in Hanks), ki se ji bo tokrat pridružila močna mednarodna igralska zasedba, zato lahko pričakujemo še bolj vznemirljivo in privlačno nadaljevanje izjemno popularne filmske serije, katere prvi dve poglavji sta po vsem svetu zaslužili več kot 1,2 milijarde dolarjev.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.