Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

 • Cineplexx Celje
 • Cineplexx Koper
 • Cineplexx Kranj
 • Cineplexx Ljubljana Rudnik
 • Cineplexx Maribor
 • Cineplexx Murska Sobota
 • Cineplexx Novo mesto

Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje

Sinhronizirano.

Nalezljivi humor in neverjetne pustolovščine Drakule in njegove pošastne ekipe nas bodo letos odpeljali na najbolj odbito križarjenje, za katerega ne boste hoteli, da se konča.

Naslov v izvirniku: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
V kinu od: 02.08.2018
Dolžina filma: 97 minut
Država / Letnik: USA/2018
Filmski žanr: Animirani film, Komedija
Igralci: Dani Bavec, Iva Krajnc Bagola, Zala Djurić Ribič, Marjan Bunič
Režija: Genndy Tartakovsky
Distributer: Con Film d.o.o.

Tehnologija

 • Sinhronizirano
 • Izvirna verzija
 • Digital 3D
 • Digital 2D

Podroben opis

Sinhronizirano.

Glasovi:
Drakula... DANI BAVEC
Erika... IVA KRAJNC BAGOLA
Manca... ZALA DJURIĆ RIBIČ
Van Helsing... MARJAN BUNIČ
Tonči... MIHA RODMAN
Franc... JERNEJ KUNTNER
Ožbej... DENIS VUČAK
Denis... LOVRO BERDEN
Vine... JAN BUČAR
Grifin... JURE LONGYKA
Hobotnica... UROŠ BUH
Rozi... ALENKA TETIČKOVIĆ
Vanda... MIRA BERGINC
Vlad... IZTOK VALIČ

O FILMU
Najbolj znana družina pošasti se bo vrnila na velika platna v enaki sestavi, ampak z novimi dogodivščinami in nevšečnostmi ter v povsem novem okolju. Čas je za dopust! Ker se ve, da tudi pošasti tu pa tam potrebujejo odmor, bo naša priljubljena skupina letos dopustovala v velikem slogu. Ampak glede na to, da z Drakulo in njegovo družino nikoli ne gre vse gladko in po načrtu, bo tudi letošnji dopust začinjen s številnimi dogodivščinami in humorjem, bržkone pa tudi s kakšno nevarnostjo.

Po animiranih hitih iz leta 2012 in leta 2015, ki sta navdušila otroke (pa tudi starše) po vsem svetu, prihaja tudi k nam Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje, ki bo povzdignil zabavno na povsem novo raven. Nalezljivi humor in neverjetne pustolovščine Drakule in njegove pošastne ekipe nas bodo letos odpeljali na najbolj odbito križarjenje, za katerega ne boste hoteli, da se konča.

V tretjem filmu iz posrečene animirane serije bo Manca presenetila Drakulo z družinskim potovanjem na razkošni križarski ladji, da bi se odpočil od napornega upravljanja hotela. Ker je prav Drakula navadno tisti, ki skrbi, da bodo drugi prijetno preživeli svoje počitnice, je tokrat napočil čas, da nekdo drug poskrbi za njegovo sprostitev. Seveda se tudi preostali člani Drakulove družbe ne morejo upreti razkošnemu potovanju, zato se mu navdušeno pridružijo.

Pošasti se na ladji veselo zabavajo in uživajo v vsem, kar jim je na voljo, od različnih športnih dejavnosti do neverjetno okusnih jedi in eksotičnih izletov. Toda nenadoma jim zabavo pokvari nepričakovan ljubezenski zaplet. Kmalu po odhodu iz pristanišča se Drakula namreč zagleda v skrivnostno kapitanko Eriko, ki pa v drugih vzbuja neprijetne sume. Zdaj bo morala Manca prevzeti zaščitniško vlogo in preprečiti, da se njen očka preveč zbliža z Eriko. Nihče pravzaprav ne ve, da je Erika v resnici potomka Abrahama Van Helsinga, starodavnega sovražnika Drakule in vseh drugih pošasti.
Usklajevanje družine, prijateljev in nove ljubezni je mogoče le pretežka naloga tudi za najmočnejšega vampirja na svetu. Kako se bo Drakula znašel v novem položaju? Se bo vesela družba živa in zdrava vrnila s križarjenja? Izvedeli bomo poleti v kinu.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.