Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

GrdeLutke: Popolno nepopolne

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

GrdeLutke: Popolno nepopolne

Sihronizirano.
Čudovita zgodba o sprejemanju drugačnosti, ki jo zaznamuje energična glasba skupine Perpetuum Jazzile!

Naslov v izvirniku: UglyDolls
V kinu od: 09.05.2019
Dolžina filma: 88 minut
Država / Letnik: CAN, CHN, USA/2019
Filmski žanr: Animirani film, Pustolovski film, Komedija, Družinski film
Igralci: Katja Kovačič, Katja Stropnik, Neža Bukovec, Klemen Brezavšček, Mirko Medved, Sašo Prešeren
Režija: Kelly Asbury
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Digital 2D

Podroben opis

Sihronizirano.

O FILMU
Drugačnost in unikastnost kraljujeta v filmu GrdeLutke, novi animirani glasbeni pustolovščini, v kateri igrajo in pojejo člani skupine Perpetuum Jazzile - Katja Kovačič, Katja Stropnik, Neža Bukovec, Klemen Brezavšček, član skupine Round Square Mirko Medved ter Sašo Prešeren. Animirani film se zgleduje po svetovno znanih plišastih igračkah "UglyDolls", ki so v javnost prvič prišle leta 2011.

S popolnim miksom glasbe, zabave, pustolovšline in liki ter svetom, kakršnega še ni bilo, GrdeLutke prinašajo sporočilo sprejemanja drugačnosti, boja za pravičnost, prijateljstva in veselja, predvsem pa, da moramo biti vedno najboljša različica samih sebe!

O ZGODBI
V čudovitem vendar drugačnem kraju, po imenu GrdoMesto, se praznuje vse, kar je čudno. Nenavadno je posebno in lepota pomeni veliko več, kot je vidno očem. Tukaj živi svobodomiselna Moksi in njeni prijatelji, GrdeLutke, ki vsak dan izkoristijo kot vrtinec dobre volje in pozitive ter praznovanje svoje nenavadne čudaškosti. Ti edinstveni prebivalci GrdegaMesta občasno pogledajo v nebo, kjer se bo zdaj, zdaj pojavila nova GrdaLutka in bila v skupnost sprejeta odprtih rok in velikega srca.
Moksi (Katja Kovačič) ljubi svoje življenje v tem mestecu, vendar pa jo njena zvedava radovednost vodi v vprašanja, kaj se dogaja na drugi strani gore, ki je skrajna meja GrdegaMesta. Zato zbere skupino najbližjih prijateljev s katerimi se odpravijo na popotovanje onkraj gore in kjer naletijo na drugo mesto - Popolnost - kjer popolne lutke obiskujejo šolo, preden diplomirajo in odidejo v "pravi" svet, da bi našle čisto svojega otroka.
V Popolnosti Moksi in njeni prijatelji postanejo predmet posmehovanja in manipulacije zlobnega Luja (Mirko Medved), popolne lutke, ki je zadolžen za usposabljanje novincev. Zaradi tega so se GrdeLutke primorane soočiti s tem, kaj pomeni biti drugačen in z željo po sprejemanju in ljubezni, preden bodo prišle do spoznanja, da nikomur ni potrebno biti popoln, da bi bil edinstven in neverjeten ter da je najbolj pomembno tisto, kar nosimo v srcu.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.