Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Flash

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Flash

Svetovi bodo trčili. Michael Keaton se vrača v vlogi Batmana!

Naslov v izvirniku: The Flash
V kinu od: 15.06.2023
Dolžina filma: 144 minut
Država / Letnik: USA/2022
Filmski žanr: Akcijski film, Pustolovski film, Fantazijski film
Igralci: Ezra Miller, Michael Keaton, Sasha Calle, Michael Shannon, Ron Livingstone
Režija: Andy Muschietti
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D
  • Dolby Atmos

Podroben opis

Priljubljen član Lige pravičnih – Flash, bo dobil svoj prvi samostojni celovečerni film v režiji Andyja Muschiettija (franšiza »TISTO«, »Mama«), svojo ikonično vlogo DC junaka pa bo ponovno upodobil Ezra Miller.

Glede na podobo plakata in vsebino prvega, izjemnega napovednika, se nam obeta prava akcijska poslastica, v kateri pa bo imel veliko vlogo tudi Michael Keaton. Po mnenju mnogih je ravno on namreč najboljši Batman vseh časov, iz napovednika pa je jasno razvidno, da ga bomo ponovno videli v tej ikonični vlogi.

O FILMU:
Svetovi trčijo v filmu FLASH, saj Barry Allen uporabi svoje supermoči za potovanje skozi čas, da bi spremenil dogodke v svoji preteklosti. Vendar pa se poskus, da bi rešil svojo družino, nehote spremeni v prihodnost, zaradi česar Barry ostane ujet v kruti sedanjosti, v katero se je vrnil general Zod z grožnjo po uničenju, okoli Barryja pa ni drugih superjunakov, ki bi mu lahko priskočili na pomoč. Razen, če mu uspe iz upokojitve zvabiti zelo drugačnega Batmana in iz ujetništva rešiti zaprtega Kryptonca, čeprav ne tistega, ki ga išče. Navsezadnje je Barryjevo edino upanje, da bi rešil svet, v katerm se nahaja in se vrnil v prihodnost, ki jo pozna, tekma s svojim lastnim življenjem. Toda, ali bo največje žrtvovanje dovolj, da bi ponovno vzpostavil red v vesolju?

V filmu FLASH igrajo tudi Sasha Calle, Michael Shannon (»Bullet Train«, »Batman v Superman: Dawn of Justice«), Ron Livingstone (»Loudermilk«, »The Conjuring«), Maribel Verdú (»Elite«, »Y tu mama también«), Kiersey Clemons (»Zack Snyder's Justice League«, »Sweetheart«), Antje Traue (»King of Ravens«, »Man of Steel«) in Michael Keaton (»Spider-Man: Homecoming«, »Batman«).

Film sta producirala Barbara Muschietti (franšiza »TISTO«, »Mama«) in Michael Disco (»Rampage«, »San Andreas«). Scenarij je spisala Christina Hodson (»Birds of Prey«, »Bumblebee«) z zgodbo Johna Francisa Daleya & Jonathana Goldsteina (»Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves«, »Spider-Man: Homecoming«) in Jobyja Harolda (»Transformers: Rise of the Beasts«, »Army of the Dead«), ki temelji na likih DC. Izvršni producenti so Toby Emmerich, Walter Hamada, Galen Vaisman in Marianne Jenkins.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.