Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Fantazijski otok

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Fantazijski otok

Na otoku skrivnostni gospod Roarke v razkošnem, odmaknjenem tropskem letovišču uresničuje skrivne želje svojih gostov. Ko pa se čarobna doživetja spremenijo v nočno moro, bodo morali gostje razrešiti skrivnost otoka, da bi se rešili.

Naslov v izvirniku: Fantasy Island
V kinu od: 13.02.2020
Dolžina filma: 109 minut
Država / Letnik: USA/2020
Filmski žanr: Triler, Grozljivka, Pustolovski film
Igralci: Lucy Hale, Kim Coates, Michael Peña, Maggie Q, Portia Doubleday
Režija: Jeff Wadlow
Distributer: Con Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

O FILMU
Produkcijska hiša Blumhouse (Noč čarovnic, Zbeži!, Paranormalno, Razcepljen) nam bo februarja postregla s srhljivko Fantazijski otok, po kateri bomo naslednjič dvakrat razmislili, preden si bomo kaj zaželeli. Preden izvemo, kaj se zgodi, ko se največje fantazije spremenijo v grozo, lahko že zdaj v prvem napovedniku filma doživimo čar skrivnostnega otoka.

Fantazijski otok vam pričara življenje, o kakršnem od nekdaj sanjarite. Tu je vse mogoče in tu se uresničijo celo najbolj nenavadne in neverjetne sanje. Toda kaj se zgodi, ko spoznate, da lahko vaše želje nekoga – ali celo vas – stanejo življenje? Kako daleč bi šli, da uresničite svoje želje? In bi bili pripravljeni plačati ceno?

O FILMU
Na otoku s privlačnim imenom Fantazija skrivnostni gospod Roarke v razkošnem, odmaknjenem tropskem letovišču uresničuje skrivne želje svojih gostov. Ko pa se čarobna doživetja spremenijo v nočno moro, bodo morali gostje razrešiti skrivnost otoka, da bi se rešili.

Film je režiral Jeff Wadlow (Kick-Ass 2), v glavnih vlogah pa nas bodo očarali Michael Peña (Ant-Man, Ameriške prevare), Maggie Q (Misija: Nemogoče 3, Umri pokončno 4), Lucy Hale (serija Ljubke lažnivke), Austin Stowell (Most vohunov, Ritem norosti), Portia Doubleday (serija Mr. Robot, Ona), Jimmy O. Yang (Noro bogati Azijci), Ryan Hansen (Petek 13.) in Michael Rooker (serija Živi mrtveci, Varuhi galaksije).

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.