Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Enkratni Mare

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Enkratni Mare

Zgodba o uličnem mačku po imenu Mare, ki si je domislil popolne prevare za služenje denarja.

Naslov v izvirniku: The Amazing Maurice
V kinu od: 12.01.2023
Dolžina filma: 94 minut
Država / Letnik: DEU, GBR/2022
Filmski žanr: Animirani film, Pustolovski film
Režija: Toby Genkel
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Digital 2D

Podroben opis

Prihaja zgodba o uličnem mačku po imenu Mare, ki si je domislil popolne prevare za služenje denarja, a mora razrešiti skrivnost mesta v animirani avanturi z naslovom Enkratni Mare.

Na režiserski stolček animirane pustolovščine je sedel Toby Genkel, sorežiser je Florian Westermann, scenarij je napisal Terry Rossio.

Svoj glas so glavnim animiranim junakom posodili Hugh Laurie, Emilia Clarke, David Thewlis, Himesh Patel, Gemma Arterton, Ariyon Bakare, Joe Sugg, Julie Atherton, Hugh Bonneville, Rob Brydon, Peter Serafinowicz ter David Tennant.

V sinhronizirani različici pa so svoje glasove posodili Tomaž Krt, Urška Majdič, Uroš Steklasa, Ernest Fejzić, Gaj Trček, Špela Kravogel, Nejc Heine, Tjaša Steklasa Horvat, Goran Mikić, Sergej Čiča in drugi.

O FILMU:
Po vsem mestu so se pojavile podgane - znajdejo se celo v posodah za kruh, plešejo po mizah in kradejo pite izpod kuharjevih nosov. In kaj v tem primeru vsako mesto potrebuje? Nekoga s piščalko, ki jih bo zvabil daleč stran…

Na tem mestu nastopi maček po imenu Mare (Hugh Laurie, slov. Tomaž Krt), trapasti ulični maček, ki se je domislil izvrstne prevare, kako služiti denar. Vsi so že slišali za zgodbe o možu s piščalko in mestu, polnem glodalcev. In Maurice je našel fanta Nika (Himesh Patel, slov. Uroš Steklasa) in se domislil odličnega načrta, kako lahkoverne meščane – nadležne podgane – pretenta, da mu dajo ogromne vsote denarja.

In vse kaže izjemno dobro, dokler Mare in Nik ne prispeta v oddaljeno mesto Bridki Brin, kjer srečata dekle Malicijo (Emilia Clarke, slov. Urška Majdič), obsedeno s knjigami, ki ju prosi za pomoč, da bi razrešila skrivnost v njenem mestu…

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.