Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Družabni večer

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Družabni večer

Ogrodje filma je skupina prijateljev, ki se redno srečuje, da bi se družili ob družabnih večerih. Ti večeri so vsem dolgoletna tradicija ter hkrati beg pred vsakdanjimi skrbmi, dokler nekega večera niso priče dogodku, ki jim bo vsem spremenil življenje.

Naslov v izvirniku: Game Night
V kinu od: 22.02.2018
Dolžina filma: 100 minut
Država / Letnik: USA/2018
Filmski žanr: Komedija, Akcijski film
Igralci: Jason Bateman, Rachel McAdams, Billy Magnussen, Sharon Horgan
Režija: Jonathan Goldstein, John Francis Daley
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Rachel McAdams, Jason Bateman, Jesse Plemons, Billy Magnussen, Kyle Chandler in drugi

O FILMU
Jason Bateman (obe komediji Kako se znebiti šefa?, serija Odbita rodbina) in oskarjeva nominiranka Rachel McAdams (V žarišču, Doktor Strange) v še drugem filmu, ki ga družno režirata John Francis Daley in Jonathan Goldstein (Nore počitnice: Nova generacija), igrata Maxa in Annie, ki za svoje poparčkane prijatelje vsak teden priredita večer z igranjem družabnih igric. Ko organizacijo enega od teh večerov v svoje roke prevzame Maxov karizmatični brat Brooks (Kyle Chandler) – in sicer igrico z iskanjem morilca v skrivnostnem namišljenem primeru, v katerem mrgoli lažnih nasilnežev in zveznih agentov – vse postane precej bolj napeto, pestro in nepredvidljivo. Najprej Brooksa nekdo ugrabi… No, saj to je del igrice… kajne? A ko se šest nadvse tekmovalnih igralcev zagrize v reševanje uganke, vsak par odločen, da zmaga, počasi spoznavajo, da niti ta »igrica« niti Brooks nista to, kar se zdita. Skozi skrajno kaotično noč se prijatelji pogrezajo globlje v godljo, iz katere ne vidijo izhoda, saj jih ob vsakem zapletu pričaka še bolj nepričakovan preobrat. Nobenih pravil ni, nobenih namigov; in nihče ne ve, kdo in kaj vse je v igri – kar pomeni, da bo to morda najbolj zabaven večer, kar so jih doživeli… ali pa konec vsega.

Poleg Batemana in McAdamsove igrajo še Billy Magnussen (Most vohunov, serija Ameriška zločinska zgodba), Sharon Horgan (serija Katastrofa), Lamorne Morris (serija Novo dekle), Kylie Bunbury (serija Ujeti pod kupolo), Jesse Plemons (Črna maša, serija Fargo), Danny Huston (Čudežna ženska, Možje X: Wolverine), Chelsea Peretti (serija Brooklyn 9-9), Michael C. Hall (seriji Dexter in Pod rušo) in Kyle Chandler (Manchester by the Sea, serija Bloodline). Daley in Goldstein sta režirala po scenariju Marka Pereza (Študent naj bo). Producirali so John Davis (Joy), John Fox (serija Črni seznam), Jason Bateman in Jim Garavente (Bad Worlds). Izza kamer so sodelovali še direktor fotografije Barry Peterson, za oskarja nominirani scenograf Michael Corenblith, montažerji Jamie Gross, Gregory Plotkin in David Egan ter kostumografinja Debra McGuire. Glasbo je zložil Cliff Martinez.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.