Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Čudežni svet

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Čudežni svet

Potovanje v svet, v katerem nič ni, kot se zdi.

Naslov v izvirniku: Strange World
V kinu od: 24.11.2022
Dolžina filma: 102 minut
Država / Letnik: USA/2022
Filmski žanr: Animirani film, Akcijski film, Pustolovski film
Režija: Don Hall
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Digital 2D
  • Digital 3D

Podroben opis

Od ustvarjalcev uspešnice Ledeno kraljestvo prihaja nova akcijska pustolovščina ČUDEŽNI SVET.

V animiranem filmu bomo odpotovali globoko v neraziskan in malce nevaren svet, v katerem čudežna bitja čakajo legendarno družino raziskovalcev, Cladesove, ki so si med sabo tako različni, da ta raznolikost preti njihovi zadnji in hkrati najbolj pomembni misiji.

Izvirna akcijska pustolovščina Walt Disney studiev nam bo predstavila legendarno družino raziskovalcev Clade, ki poskuša krmariti po neraziskani, nenavadni, zahrbtni deželi, skupaj z nenavadno ekipo, ki vključuje nagajivo kapljico, tri-tačkastega psa in množico požrešnih bitij.

Glasovna zasedba vključuje Miho Rodmana kot Vohljača Cladea, družinskega človeka, ki se znajde zunaj svoje cone udobja na nepredvidljivi misiji; Gabra Kristjana Trseglava kot velikega raziskovalca in Vohljačevega očeta, znanega po celem svetu in Uroša Steklaso kot Vohljačevega 16-letnega sina Ethana, ki hrepeni po novih pustolovščinah. Karin Komljanec je Meridian Clade, Vohljačeva partnerica in izurjena pilotka, Iva Krajnc Bagola pa je prevzelo vlogo Callisto Mal, bojevito vodjo Avalonije, ki void raziskovanje Čudežnega sveta.

Pod režijo novega animiranega filma Čudežni svet, se podpisuje Don Hall (dobitnik nagrade Oscar za “Veličastnih 6” ter “Raya in poslednji zmaj”), scenarij je prispeval Qui Nguyen (ko scenarist pri animaciji “Raya in poslednji zmaj”), producent pa je Roy Conli (dobitnik nagrade Oscar za “Veličastnih 6“ in “Zlatolaska”).

Režiser Don Hall je povedal, da so mu za inspiracijo pri tem filmu služile tako imenovane „pulp“ revije, popularni žanrski časopisi iz prve polovice 20. stoletja, ki so bili tiskani na poceni papirju. “Užival sem v listanju izdaj pulp revij, ko sem odraščal“, pravi Hall. „To so bile prave pustolovščine, v katerih je skupina raziskovalcev odkrivala čaroben skriti svet in drevesna bitja. To je bila velika inspiracija pri ustvarjanju tega animiranega filma.“

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.