Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Čudežni park

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Čudežni park

Sinhronizirano.
Aprila bomo potopili v čarobni svet animiranega filma, ki nas bo popeljal v prečudovit zabaviščni park, kjer bo domišljija dobila svojo prosto pot.

Naslov v izvirniku: Wonder Park
V kinu od: 18.04.2019
Dolžina filma: 85 minut
Država / Letnik: USA/2019
Filmski žanr: Animirani film, Pustolovski film, Komedija
Igralci: Pia Škulj, Klemen Mramor, Žiga Bunič, Iztok Valič, Nina Kaludjerović
Režija: Dylan Brown
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Digital 2D
  • Digital 3D

Podroben opis

Sinhronizirano.

SLOVENSKI GLASOVI: Pia Škulj, Klemen Mramor, Žiga Bunič, Iztok Valič, Nina Kaludjerović, Mario Ćulibrk, Goran Hrvaćanin, Sebastjan Kušar, Matic Lukšič, Tjaša Železnik, Lucija Grm, Jure Godler, Ana Trnavčević, Vanja Kretič, Srđan Milovanović, Uroš Buh, Gal Butenko Černe, Luka Markus Štajer, Marjan Bunič, Marjeta Prudič, Uroš Lesjak, Vanja Kretič in drugi

O FILMU
Deklica June, polna domišljije in optimizma, odkrije zabaviščni park po imenu Wonderland, ki je skrit globoko v gozdu. V tem parku je polno zabavnih vrtiljakov in vratolomnih prog, tam so celo smešne govoreče živali, edina pomanjkljivost pa je, da je park zapuščen in v popolnem neredu. Kmalu June ugotovi, da je park le v njeni domišljiji in da je ona edina, ki ga lahko popravi. Skupaj z živalmi zaviha rokave in se loti popravil, da bi rešila magični park in vanj znova vnesla čudež.

Filmski studio Paramount Animation in produkcijska družba Nickleodeon Movies predstavljata pustolovsko avanturo, v kateri bo dekle s pomočjo živali skušalo v neurejeni zabaviščni park znova vnesti nekaj čarobnosti. V originalni različici je svoj glas dekletu posodila mlada igralka Brianna Denski, slišali pa bomo tudi glasove bolj slavnih Jennifer Garner, Matthewja Brodericka, Mile Kunis, Kenana Thompsona in drugih. V sinhronizirani različici je svoj glas deklici June posodila Pia Škulj, med drugim pa bomo slišali tudi glasove igralcev Tjaše Železnik, Gorana Hrvaćanina, Maria Ćulibrka, Jureta Godlerja, Iztoka Valiča, Žiga Buniča in drugih.

O LIKIH
JUNE – je dekle, ki si je v svoji domišljiji skupaj z mamo ustvarila Čudežni park. Ustvarila je tudi vse živali, ki ta park upravljajo. Je izjemno inovativna, rada ustvarja, je pustolovska in se ničesar ne boji. Včasih se v njej pojavijo dvomi, ki pa se hitro razblinijo. Pred njo bo velika preizkušnja…

BOOMER - je medved, modre barve, včasih malce preveč prestrašen, sicer pa vesel in poln optimizma. Ima precejšnje težave s spancem, saj ga lahko v vsakem trenutku zmanjka, še posebej, če je pod stresom. Zelo se boji višine, pa tudi ptic. Želi si, da vsak postane, kar si želi, pogosto pa izreče stavek: »Danes bo v Čudežnem parku čudovit dan!«

STEVE - je ježevec, njegova slabost je, da ima neprijeten občutek eksistenčnega strahu. Ker je zaljubljen v Greto, si želi, da bi ga nekega dne tudi ona ljubila. Boji se vsakega namernega neupoštevanja uradnega varnostnega postopka, ki velja v parku, saj je tam namreč vodja varnosti. Varnost mu je na prvem mestu, v parku pa mu edino nevarnost predstavljajo šimpanzombiji. Čudežni park je po njegovem mnenju poln čiste zabave in radosti, obiskovalce pa opozarja, naj bodo vseeno zelo previdni, še posebej, če njega ni v bližini.

GRETA - je prašič, ljubeča in materinska, želi varnost za svojo družino. Zelo pogosto sopiha in se boji apokalipse šimpanzombijev. Pravi, da je s svojimi prijatelji čudež v Čudežnem parku, njeni prijatelji pa so njena družina. Čudežni park je po njenih besedah park, kjer se uresničijo vse sanje.

GUS in COOPER – sta bobra, brata dvojčka, po naravi sarkastična in veseljaka, ki se nenehno prepirata, rada imata lepe stvari. V Čudežnem parku ves čas žurata in se veselita. Njun najboljši prijatelj je medved Boomer, obožujeta pa njegove slaščice. Vrtoglavih voženj v parku se ne bojita, nasprotno - naravnost uživata! Rada delata načrte, kako rešiti ljudi v težavah, še posebej pa, kako jih rešiti pred šimpanzombiji.

PEANUT – je šimpanz, ki ima to sposobnost, da ustvarja vožnje s poslušanjem glasu Junine matere.

ZANIMIVOST
Zabaviščni park v animirani pustolovščini se imenuje Wonderland, zabaviščni park z daljšim imenom "Canada's Wonderland" pa se resnično nahaja v kanadskem mestu Vaughan.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.