Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Črni panter

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Črni panter

Marvelov film Črni panter spremlja T'Challa, ki se po smrti očeta, kralja Wakade vrača domov v izolirano in tehnično napredno afriško skupnost, da bi zasedel prestol in postal nov kralj.

Naslov v izvirniku: Black Panther
V kinu od: 15.02.2018
Dolžina filma: 134 minut
Država / Letnik: USA/2017
Filmski žanr: Akcijski film, Pustolovski film
Igralci: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Danai Gurira
Režija: Ryan Coogler
Distributer: 2i Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker, Andy Serkis in drugi

O FILMU
Nov Marvelov film spremlja T'Challa, ki se po smrti očeta, kralja Wakade vrača domov v izolirano in tehnično napredno afriško skupnost, da bi zasedel prestol in postal nov kralj. V tistem trenutku se pojavi star sovražnik in takrat je kraljevi karakter T'Challa in Črnega panterja postavljen na preizkušnjo, saj se znajde v grozovitem spopadu in ogrožen je tako obstoj Wakande, kot celega sveta. Soočen z izdajo in nevarnostmi, mora mladi kralj zbrati svoje zaveznike in osvoboditi moč Črnega panterja, da bi premagal svoje sovražnike in omogočil varnosti svojemu narodu in njihovemu načinu življenja.

Predsednik Marvel Studiev in producent Črnega panterja, Kevin Feige pravi: „Raznolikost Marvelovega filmskega sveta črpamo iz Marvelovih stripov. Vedno sem trdil, da se trudimo samo posnemati, kar tako dobro počnejo stripi že desetletja in predstaviti svet na platnu tak kot je. Ko je karakter Črnega panterja oživel v 60ih, je bila to drzna poteza, saj je bil ta Marvelov afriški junak pametnejši in močnejši od vseh herojev. Da ga lahko sedaj predstavimo na velikem platnu, je za nas razburljivo.“

Poleg glavnega junaka, ki ga igra Chadwick Boseman, bomo v najnovejšem Marvelovem superjunaškem filmu videli še Michaela B. Jordana, oskarjevo nagrajenko Lupito Nyong'o, Danai Gurira, Martina Freemena, Daniela Kaluuya, Letitio Wright, Wistona Duke-a, oskarjevo nominiranko Angelo Bassett in oskarjevega nagrajenca Foresta Whitakerja ter Andyja Serkisa.

Pod režijo se je vpisal Ryan Coogler in je skupaj z Joejem Robertom napisal scenarij. Poleg producenta Feigeja je tukaj še izvršna producentska ekipa: Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Nate Moore, Jeffrey Chernov in Stan Lee. Fantastični svet kraljestva Wakande je ekipa ustvarjalcev suvereno prenesla na platno, ter njegov spiritualni ter mistični svet uspešno povezala z današnjo kulturo in resničnim svetom. Tako bodo gledalcem omogočili čutne, a vseeno otipljive karakterje in nepozabno izkušnjo.

Odlično glasbo za film so pripravili vrhunski Kendrick Lamar, Dangeroo Kipawaa in Top Dawg Entertainment, ki so že predstavili naslovno pesem z naslovom „All the Stars“.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.