Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Čreda

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Čreda

Glavna junaka komedije STADO sta Kolja in Cveja, entuziasta, ki želita zbrati finančna sredstva za snemanje pilotske epizode za novo televizijsko serijo. Kot se pogosto zgodi v filmih (pa tudi v resničnem življenju), njuna pot do morebitnega uspeha seveda ne bo posuta z rožami, zato bosta Kolja in Cveja prisiljena sprejeti veliko neželenih kompromisov, da bi uresničila svoj načrt.

Naslov v izvirniku: Stado
V kinu od: 12.01.2017
Dolžina filma: 99 minut
Država / Letnik: SRB/2016
Filmski žanr: Komedija
Igralci: Nikola Kojo, Zoran Cvijanovic, Natasa Ninkovic, Vesna Trivalic, Nikola Djuricko
Režija: Nikola Kojo
Distributer: Con Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Nikola Koja še Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Nikola Đuričko, Goran Šušljik, Vojin Ćetković, Marko Gvero, Bane Trifunović, Srđan Timarov, Hristina Popović, Goran Radaković, Dragan Petrović Pele, Miran Banjac, Petar Strugar in drugi

O FILMU
Glavna junaka komedije STADO sta Kolja in Cveja, entuziasta, ki želita zbrati finančna sredstva za snemanje pilotske epizode za novo televizijsko serijo. Kot se pogosto zgodi v filmih (pa tudi v resničnem življenju), njuna pot do morebitnega uspeha seveda ne bo posuta z rožami, zato bosta Kolja in Cveja prisiljena sprejeti veliko neželenih kompromisov, da bi uresničila svoj načrt. V želji, da bi ustvarila veliko umetniško delo, se bosta spopadla z velikimi ovirami in morala bosta celo skleniti dogovor s "hudičem", da bi dosegla osebni in finančni uspeh.

Satirična komedija STADO je zbrala izjemno igralsko zasedbo, na čelu katere so poleg Nikola Koja še Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Nikola Đuričko, Goran Šušljik, Vojin Ćetković, Marko Gvero, Bane Trifunović, Srđan Timarov, Hristina Popović, Goran Radaković, Dragan Petrović Pele, Miran Banjac, Petar Strugar in mnogi drugi. To je režijski prvenec Nikola Koja, ki ga širše občinstvo pozna po vlogah v številnih uspešnicah, kot so Parada, Lepe vasi lepo gorijo, Mi nismo angeli in druge. Ena največjih zanimivosti o tem filmu je vsekakor tudi povratek Vesne Trivalić, ki se je zaradi sodelovanja v filmu vrnila na domačo zemljo po več kot desetih letih. Scenarij te satirične komedije je ustvaril Nebojša Romčević.

S producentskega vidika komedija STADO nedvomno sodi med najambicioznejše projekte naše regije zadnjih 25 let. Glavnemu producentu K12 so se prvi priključili Prva TV, Cineplexx (vodilna kino mreža v jugovzhodni Evropi) ter Filmski center Srbije, s podporo katerega je film konkuriral tudi pri Hrvaškem avdiovizualnem centru (HAVC). Film bo po vsej regiji distribuiral Continental film, ki tako utrjuje svoj status vodilnega kino distributerja regionalnih produkcij.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.