Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Čas za sneg

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Čas za sneg

Film je sinhroniziran.

Čas za sneg! je privlačna komedija o upanju in prijateljstvu. Razkriva včasih živahne odnose med prijatelji v njihovem otroštvu in vlogo navdušenega tekmovanja in zagnane solidarnosti v življenju otrok. Ta zabaven, domiseln in radostno prozoren animirani film ponuja mladim gledalcem veliko snovi za razmislek.

Naslov v izvirniku: Snowtime!
V kinu od: 11.02.2016
Dolžina filma: 82 minut
Država / Letnik: CAN/2015
Filmski žanr: Družinski film, Animirani film
Igralci: Mariloup Wolfe, Sophie Cadieux, Hélène Bourgeois Leclerc, Nicholas Savard L'Herbier
Režija: Jean-François Pouliot, François Brisson
Distributer: Constantin Film.Si

Tehnologija

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Podroben opis

Film je sinhroniziran.

Da bi se med zimskimi počitnicami zabavali, se otroci iz male vasice odločijo imeti velik boj s snežnimi kepami. Luke in Sophie, oba enajstletna otroka, postaneta »generala« nasprotnih strani. Sophie, novinka v vasi, in njena legija branijo izpopolnjeno snežno trdnjavo pred napadom Lukove čete. Tista četa, ki trdnjavo zasede pred koncem zimskih počitnic, zmaga. Vendar kar se začne kot otroška zabava in navdušenje, kmalu preraste v konflikt, ko Luke vzame svojo vlogo vodje preresno. Tekmovanje se nenadoma konča, ko se zgodi tragedija. Luke prizna svojo vlogo v žalostnem dogodku in spet se vrne veselo vzdušje, ko se otroci odločijo, da bodo trdnjavo napadli skupaj in se nehali boriti med sabo, ter tako veselo uničijo snežno trdnjavo.

Čas za sneg! je privlačna komedija o upanju in prijateljstvu. Razkriva včasih živahne odnose med prijatelji v njihovem otroštvu in vlogo navdušenega tekmovanja in zagnane solidarnosti v življenju otrok. Poleg tega se posveča tudi problemu konflikta in vplivu le-tega na vse, ki so vanj vpleteni. Ta zabaven, domiseln in radostno prozoren animirani film ponuja mladim gledalcem veliko snovi za razmislek.

Film je prirejen po mednarodno nagrajenem akcijskem filmu La Guerre de Toques, ki je bil predvajan in zelo pohvaljen pred tridesetimi leti in je bil prodan več kot stopetindvajsetim državam in osvojil osemnajst nagrad.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.


Komentarji uporabnikov

, 16.02.2016

Nekaj se mi je zalomilo pri ocenjevanju. Film čista desetka. Super film za otroke.