Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Bumblebee

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Bumblebee

Za vse ljubitelje filmov o Transformerjih – zgodba o prihodu slavnega Avtobota Bumblebeeja na Zemljo, ki pa ni nadaljevanje, temveč predstavlja zgodbo pred vsemi deli o Transformerjih. Za akcijsko znanstveno fantastiko o začetkih rumenega Volkswagnovega hrošča na našem planetu, ki razkriva, zakaj je Bumblebee prišel na Zemljo, kako se bo spopadal s sovražnimi Avtoboti in kakšen bo njegov odnos do ljudi, še posebej do dekleta, ki ga je našlo.

Naslov v izvirniku: Bumblebee
V kinu od: 20.12.2018
Dolžina filma: 113 minut
Država / Letnik: USA/2018
Filmski žanr: Akcijski film, Znanstvena fantastika
Igralci: Hailee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr., Rachel Crow, Pamela Adlon
Režija: Travis Knight
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Hailee Steinfeld, Pamela Adlon, John Cena, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow in Grace Dzienny in drugi

O FILMU
Leta 1987 si je Bumblebee našel zatočišče na odpadu v majhnem obmorskem mestecu v Kaliforniji. Poškodovanega in polomljenega ga najde dekle Charlie (Hailee Steinfeld), ki bo kmalu dopolnila osemnajst let in išče svoje mesto pod soncem. Ko mu pomaga, da si opomore, dekle kmalu ugotovi, da to le ni navaden rumen Volkswagnov hrošč. Ko se Bumblebee počasi privaja na življenje na Zemlji, mu Charlie pomaga po svojih najboljših močeh, med njima pa se razvije pristno prijateljstvo. Kmalu pa Charlie razkrije njegovo največjo skrivnost in je priča številnim grožnjam, ki mu pretijo. A v nevarnosti ni samo on, temveč tudi sama…

V znanstveni fantastiki igrajo še Pamela Adlon (Better Things, Louie), John Cena (Očka proti fotru 2, Razuzdanka), Stephen Schneider (serija Broad City), Jorge Lendeborg Jr. (Spider-Man: vrnitev domov), Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow in Grace Dzienny.

O LIKU
Bumblebee je majhen rumen Avtobot, poznan iz franšize o Transformerjih. Njegova lastnost je, da si ves čas prizadeva, da se dokaže pred drugimi Avtoboti, še posebej pred njihovim vodjo Optimusom Primom. Pogosto je pripravljen veliko tvegati, kar pa ga postavi v veliko nevarnost. Je pa zelo zanesljiv, njegova majhnost pa mu omogoča, da se lahko prebije do mest, kamor večji Avtoboti ne morejo. Bumblebee pa ni samo zaščitni znak filmov o Transformerjih, temveč se je pojavil tudi v različnih animiranih serijah o Transformerjih, stripih, knjigah in video igricah.

ZANIMIVOSTI
• Gre za prvi film o Transformerjih, ki ga ne režira Michael Bay, temveč sodeluje kot producent.
• Nekaj prizorov iz filma so posneli v mornariški bazi Mare Island Naval Shipyard v kalifornijskem mestu Vallejo, kjer pa so sočasno snemali film 13 Reasons Why (2017). Zaradi nekaj prizorov, ki so vključevali pirotehnična sredstva in hrupne helikopterji, pa je morala filmska ekipa filma 13 Reasons Why počakati, da se glasni posebni efekti med seboj ne bi mešali.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.