Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

BTS Burn the Stage

BTS Burn the Stage

Film bo podnaslovljen z angleškimi podnapisi. BTS predstavljajo svoj prvi film Burn the Stage: The movie, z ekskluzivnimi posnetki turneje BTS WINGS. Spoznajte kako je popularni bend postal svetovno slaven.

Naslov v izvirniku: Burn the stage: The Movie
V kinu od: 01.12.2018
Dolžina filma: 85 minut
Leto: 2018
Filmski žanr: Dokumentarni film
Distributer: Trafalgar Releasing

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Film bo podnaslovljen z angleškimi podnapisi.

BTS predstavljajo svoj prvi film Burn the Stage: The movie, z ekskluzivnimi posnetki turneje BTS WINGS. Spoznajte kako je popularni bend postal svetovno slaven.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.


Komentarji uporabnikov

Prikaži vse komentarje.

malamaja90, 28.10.2018

Odličen

Odličen prikaz kakšno je življenje glasbenih idolov. Kako so kljub vsej slavi, ki so jo v kratkem času doživeli še vedno ostali zvesti sebi, še vedno se iščejo, in skupaj s fani rastejo, ter odraščajo. Ostajajo zvesti sebi in sporočilu, ki ga širijo širom sveta z svojo glasbo. Kot so sami rekli je glasba univerzalni jezik, ki povezuje ljudi ne glede na raso in versko pripadnost. Vsi se najdemo in smo tako združeni. Edino kar mi je žal je to, da ni bilo bolj podrobno kot je njihova mini serija na Youtube RED. Če imate možnost si poglejte tudi to.

Prikaži več Prikaži manj

, 16.11.2018

Odličen film

Film je realen in res dobro prikaže 'backstage' dogajanje in bond med fanti. Vredno ogleda.

Illuminati, 17.11.2018

Film Je bil sam po sebi zelo lep in čustven. Prikazoval je glasbenike na svoji turneji, priprave nanjo in dogodke po njej. Lepo je bilo videti osebne izpovedi, mnenja in prepričanja članov, ki kljub slavi ostajajo zvesti sami sebi. Sprva sem bila malce skeptična, saj so nekatere oboževalke kričale in preveč nestrpno pričakovale premiero, a je bila v dvorani med predvajanjem filma smrtna tišina. Bilo je moč opaziti povezovanje in sočutje z idoli, prikazala se je tudi kakšna solza tako sreče, kot tudi veselja. Sam film mi je prinesel lepo in nepozabno izkušnjo, kot večletni fanici tudi motivacijo za nadaljevanje svojega dela. Res priporočam ogled filma! (ू•ᴗ•ू❁)

Prikaži več Prikaži manj