Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Bilo je nekoč ... v Hollywoodu

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Bilo je nekoč ... v Hollywoodu

Zgodba o igralcu in njegovem dvojniku, ki se odpravita na pot, da bi našla svoje mesto pod soncem v neizprosni filmski industriji davnega leta 1969, ob vrhuncu hipijevskega Hollywooda.

Naslov v izvirniku: Once Upon a Time in Hollywood
V kinu od: 15.08.2019
Dolžina filma: 161 minut
Država / Letnik: USA/2019
Filmski žanr: Drama, Triler
Igralci: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Luke Perry
Režija: Quentin Tarantino
Distributer: Con Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Kurt Russell, Al Pacino in drugi

Poleti nas bo hollywoodski zlati prah popeljal nazaj v pozna 60. leta, v zlato dobo Hollywooda, in sicer v filmu z zelo primernim naslovom Bilo je nekoč ... v Hollywoodu, novem delu dobitnika oskarja Quentina Tarantina. V filmu je združila moči osupljiva igralska zasedba, ki jo vodijo Brad Pitt, Leonardo DiCaprio in Margot Robbie.

O FILMU
Bilo je nekoč ... v Hollywoodu je prava pravcata hollywoodska zgodba, ki pripoveduje o igralcu in njegovem dvojniku, ki se odpravita na pot, da bi našla svoje mesto pod soncem v neizprosni filmski industriji. Njuno potovanje se odvija ob vrhuncu hipijevskega Hollywooda davnega leta 1969. Glavna junaka filma, Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), nekdanja zvezda kavbojske TV-serije, in njegov dolgoletni dvojnik Cliff Booth (Brad Pitt), se v obdobju zadnjih vzdihljajev zlatega Hollywooda borita za uspeh v svetovni prestolnici filmske industrije, ki je sploh ne prepoznata več. Toda Rick ima slavno sosedo, Sharon Tate (Margot Robbie).

Bilo je nekoč ... v Hollywoodu je deveti film znamenitega Quentina Tarantina, ki je znan po številnih nepozabnih uspešnicah, kot so Šund, Jackie Brown, Ubila bom Billa, Stekli psi, Smrtno varen, Neslavne barabe, Django brez okovov, Osovraženih osem. Tarantino je scenarij za svoj najnovejši film ustvarjal kar pet let, nazadnje pa je celo potegnil nekaj vzporednic s kultnim Šundom, kar že samo po sebi veliko pove o tem, kaj lahko pričakujemo.

Tarantino je v svojem novem delu združil dva izmed najboljših igralcev svoje generacije, Leonarda DiCaprija (Volk z Wall Streeta, Povratnik, Izvor, Django brez okovov, Tolpe New Yorka ...) in Brada Pitta (Nenavaden primer Benjamina Buttona, Klub golih pesti, Bes, Neslavne barabe, Pljuni in jo stisni ...), poseben čar pa bo filmu nedvomno dala tudi enkratna Margot Robbie (Odred odpisanih, Jaz, Tonya, Terminal, Marija Škotska ...). Poleg njih se v filmu pojavijo številna druga velika imena, kot je legendarni dobitnik oskarja Al Pacno, pa še: Bruce Dern, Tim Roth, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Dakota Fanning, Damian Lewis, Emile Hirsch, James Marsden, Michael Madsen in drugi. Film je zaznamovala tudi zadnja filmska vloga nedavno preminulega igralca Luka Perryja.

Produkcijo filma so podpisali David Heyman, Shannon McIntosh in sam Quentin Tarantino, izvršna producentka pa je Georgia Kacandes (Osovraženih osem, Volk z Wall Streeta).

Leonardo DiCaprio in Margot Robbie sta že nastopala skupaj v Volku z Wall Streeta, je pa to prvi film, v katerem bosta skupaj igrala DiCaprio in Brad Pitt, in sam Tarantino je njun nastop opisal kot najvznemirljivejši igralski tandem po Robertu Redfordu in Paulu Newmanu.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.