Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Berlin, Ljubezen moja

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Berlin, Ljubezen moja

Novi del franšize o mestih ljubezni (Pariz, t'aime / New York, I Love You / Rio, Eu Te Amo). Film je sestavljen iz devetih romantičnih zgodb, ki se prepletajo v nemški prestolnici Berlinu in združujejo ljubezenske zgodbe različnih ljudi. Čustva se pretakajo po znanih delih mesta, pa tudi po skritih uličicah, kjer zacvetijo stare in nove ljubezni.

Naslov v izvirniku: Berlin, I Love You
V kinu od: 14.02.2019
Dolžina filma: 120 minut
Država / Letnik: DEU/2019
Filmski žanr: Drama, Romantični film
Igralci: Keira Knightley, Helen Mirren, Luke Wilson
Režija: Dianna Agron, Peter Chelsom
Distributer: Con Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Helen Mirren, Keira Knightley, Jim Sturgess, Luke Wilson, Mickey Rourke, Jenna Dewan, Dianna Agron, Hayden Panettiere in drugi

O FILMU
Po romantičnih zgodbah iz Pariza, New Yorka in Ria de Janeira se je ljubezen za letošnje valentinovo preselila v nemško prestolnico Berlin. V mesecu ljubezni bo film Berlin, ljubezen moja kot novo poglavje v sklopu mest ljubezni proslavljal tisti dan v letu, ki se ga vsi zaljubljenci posebno veselijo. Valentinovo oz. dan zaljubljencev slavi ljubezen, film Berlin, ljubezen moja pa opeva ljubezen prek različnih zgodb o običajnih ljudeh.

Romantični film je novi del v antologiji o mestih ljubezni, ki jo je leta 2006 uvedel Emmanuel Benbihy. V prejšnjih film so se zvrstile romantične zgodbe v Parizu, New Yorku in Riu de Janeiru. Vsak film je sestavljen iz največ 10 epizod, ki prikazujejo univerzalnost ljubezni v velikih mestih po svetu. Film Berlin, ljubezen moja nam prinaša devet zgodb, v katerih različni ljudje razkrivajo svoje ljubezenske zaplete. Čustva se pretakajo po znanih delih mesta, pa tudi po skritih uličicah, kjer zacvetijo stare in nove ljubezni. Film prikazuje Berlin kot živ organizem, ki diha in ljubi, edinstveno energijo mesta pa je čutiti tudi v njegovih prebivalcih, ki univerzalno ljubezen delijo tudi med sabo. Film združuje ljudi, ki pripovedujejo svoje ljubezenske zgodbe, ki so si obenem povsem različne in presunljivo enake.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.