Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Barbie

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Barbie

Živeti v Barbie deželi pomeni biti popolno bitje na popolnem mestu. Razen, če imaš popolno krizo eksistence. Ali pa si Ken.

Naslov v izvirniku: Barbie
V kinu od: 20.07.2023
Dolžina filma: 114 minut
Država / Letnik: USA, GBR/2023
Filmski žanr: Pustolovski film, Fantazijski film, Komedija
Igralci: Margot Robbie, Ryan Gosling, Emma Mackey, Helen Mirren, Will Ferrell
Režija: Greta Gerwig
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D
  • Dolby Atmos

Podroben opis

Z oskarjem nominirana Margot Robbie oživi kot slavna figurica Barbie, mišičasti Ryan Gosling pa njen Ken.

Vendar pa Robbie in Gosling nista edina Barbie in Ken v filmu, ki pri upodobitvi teh slavnih figur vključuje več kot izjemno zvezdniško zasedbo. Med njimi so tako Dua Lipa, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Helen Mirren, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Will Farrell, Rhea Perlman, Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Ncuti Gatwa, Ritu Arya in mnogi drugi.

Film je režirala izjemna Greta Gerwig po scenariju, ki ga je napisala skupaj z nominirancem za oskarja Noahom Baumbachom, temelji pa na liku Barbie podjetja Mattel. Producenti filma so za oskarja nominiran David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley in Robbie Brenner. Michael Sharp, Josey McNamara, Ynon Kreiz, Courtenay Valenti, Toby Emmerich in Cate Adams so izvršni producenti.

Barbie je zagotovo najbolj smešen film tega poletja! Sodelovanje režiserke Grete Gerwig z glavnima igralcema - Margot Robbie v vlogi Barbie in Ryanom Goslingom v vlogi Kena – se je izkazalo za zmagovito kombinacijo.

O FILMU:
Živeti v Barbie deželi pomeni biti popolno bitje na popolnem mestu. Razen če imaš popolno eksistencialno krizo. Ali pa si Ken.

Verjamemo, da bo film pravo presenečenje za vse, filmska glasba pa se bo zagotovo slišala na plažah po vsem svetu! Dua Lipa je namreč pred kratkim napovedala film in glasbeni album s pesmijo “Dance the Night”, na katerem se bodo zvrstili še Ava Max, Charli XCX, Dominic Fike, Fifty Fifty, Gayle, Haim, Ice Spice, Kali, Karol G, Khalid, Lizzo, Nicki Minaj, PinkPantheress, Tame Impala in Kid Laroi.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.