Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Argylle

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Argylle

Večji je vohun, večja je laž.

Naslov v izvirniku: Argylle
V kinu od: 01.02.2024
Dolžina filma: 135 minut
Država / Letnik: USA, GBR/2024
Filmski žanr: Akcijski film, Triler
Igralci: Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Sofia Boutella, Rob Delaney, Catherine O'Hara, Dua Lipa, John Cena, Samuel L. Jackson, Bryan Cranston
Režija: Matthew Vaughn
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Dolby Atmos
  • Digital 2D

Podroben opis

Na velika platna prihaja vohunski triler z naslovom Argylle, ki oster kot britev ukrivlja resničnost in obkroža svet. Avtorica vohunskih romanov bo v spremstvu vohuna bežala pred morilci, meja med izmišljenim svetom, ki ga je ustvarila v romanih, in resničnim pa bo zabrisana.

Film je režiral in produciral Matthew Vaughn (franšiza Kingsman, Kick-Ass) po scenariju Jasona Fuchsa (I Still See You). Producenti filma so Matthew Vaughn, Adam Bohling (franšiza Kingsman), Jason Fuchs in David Reid (franšiza Kingsman), izvršni producenti pa Adam Fishbach, Zygi Kamasa, Carlos Peres in Claudia Vaughn.

V filmu zaigrajo vrhunski igralci - Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Henry Cavill, John Cena, Dua Lipa, Bryan Cranston, Sofia Boutella, Ariana DeBose, Catherine O’Hara in Samuel L. Jackson.
V filmu zaigra tudi maček po imenu Chip, njegova lastnica pa je nekdanji supermodel Claudia Vaughn, bolj poznana kot Claudia Schiffer, ki je soproga režiserja Matthewja Vaughna, pri filmu pa sodeluje tudi kot izvršna producentka.

O FILMU:
Bryce Dallas Howard (franšiza Jurski svet) upodobi Elly Conway, samotarsko avtorico najbolj prodajanih vohunskih romanov, katere predstava o blaženosti je preživeti noč doma s svojim računalnikom in mačkom Alfiejem. Toda ko zapleti Ellynih izmišljenih knjig – ki se osredotočajo na tajnega agenta Argylla in njegovo misijo razkriti globalno vohunsko združbo – začnejo odražati tajne akcije resnične vohunske organizacije, njeni mirni večeri doma postanejo preteklost. Elly z mačkom Alfiejem v nahrbtniku in v spremstvu vohuna Aidena (dobitnik oskarja Sam Rockwell), ki je alergičen na mačke, dirka po vsem svetu, da bi ostala korak pred morilci, pri tem pa se meja med njenim izmišljenim in resničnim svetom pričenja brisati.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.