Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Aquaman

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Prikaži vse komentarje.
Aquaman

Režiser James Wan ponuja z obilo akcije prepojeno pustolovščino, odvijajočo se v podvodnem svetu sinjega morja, ki v svoji lepoti in brezmejnosti jemlje sapo. Aquaman z Jasonom Momoo v naslovni vlogi razkriva zgodbo o izvoru polčloveka in pol potomca Atlantide Arthurja Curryja; popelje ga na potovanje njegovega življenja – potovanje, na katerem se bo ne le primoran soočiti z resnico o tem, kdo dejansko je, temveč tudi odkriti, ali je vreden položaja, za katerega se je bil rodil: položaja kralja.

Naslov v izvirniku: Aquaman
V kinu od: 13.12.2018
Dolžina filma: 143 minut
Država / Letnik: USA/2018
Filmski žanr: Akcijski film, Pustolovski film
Igralci: Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman
Režija: James Wan
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Film prinaša zgodbo o mladem Arthurju Curryju, ki izve, da je naslednik prestola podvodnega kraljestva Atlantide, kamor se mora vrniti, da reši svoje ljudstvo.

Poleg Momoe v vlogi kralja morja v filmu igra še cela vrsta sijajnih igralcev: Varuha oceanov Orma upodablja Patrick Wilson, Amber Heard je bodoča kraljica morja Mera, Willem Dafoe je svetovalec Atlantidske krone in Aquamanov zaveznik Vulko. Oskarjevka Nicole Kidman igra Aquamanovo mater, kraljico Atlanno, Temuera Morrison pa je prevzel vlogo njegovega očeta, Toma Curryja.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.


Komentarji uporabnikov

Prikaži vse komentarje.

Wilson, 30.07.2018

Stilsko eden najlepsih filmov dozdaj, igralska zasedba odlicna zgodba res res krasna, primerna za use ne samo za ljubitelje stripov. Priporocam

pinkfranc, 19.12.2018

Podvodni tarzan

Film mešanica podvodnega Avatarja in herostripa ... tako, da za čisto vsekega po moje tudi ni, ker je vendarle ZF ... je pa gledljiv in barvit, tudi zato nekaj posebnega. Film je veliko boljši, kot je kazalo glede na Justice League, s katerim je DC totalno zabredel v površnost, neumnost in kič. Spet pa tudi ta film ni popoln. No saj vsaka ZF je težko. Akcijske scene so sicer dobre, igralci ok, efekti odlični, a brez teh plastičnih powerranger oblek in pretepov na špagah ne gre. Pa še kaj, a bom raje tiho (spoiler). Se pač vidi, da je režiser James Wan.

Prikaži več Prikaži manj

maki99, 20.12.2018

Atlantis

Ful dober. Priporočam.