Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ant-Man in Osa

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Ant-Man in Osa

Medtem ko Scott Lang (Paul Rudd) krmari med vlogo superheroja in vzornega očeta, Hope van Dyne (Michelle Pfeiffer) in dr. Hank Pym (Michael Douglas) potrebujeta njegovo pomoč v novi nujni misiji, v kateri skupaj z Oso (Evangeline Lilly) odkrijeta skrivnosti svoje preteklosti.

Naslov v izvirniku: Ant-Man and the Wasp
V kinu od: 05.07.2018
Dolžina filma: 118 minut
Država / Letnik: USA/2018
Filmski žanr: Akcijski film, Pustolovski film
Igralci: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne
Režija: Peyton Reed
Distributer: 2i Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Michelle Pfeiffer, Michael Peña in drugi

Marvel Comics je prvič predstavil Dr. Hanka Pyma, kako ustvari Ant-Mana v stripu leta 1962. Leto kasneje je postal tudi del teama Maščevalcev. Njegova posebnost je zanimiva in unikatna supermoč, da se lahko skrči in hkrati poseduje nadčloveške moči. Osa se je prav tako prvič predstavila kot ustanovitvena članica Maščevalcev in prva ženska super heroina, leta 1963. Marvel Cinematic Universe je prvič na velikem platnu predstavil Ant-Mana leta 2015, ko dr. Hank Pym tatu Scotta Langa naredi v superjunaka. Film tudi predstavi Pymovo hčerko Hope van Dyne, ki kasneje postane Osa.

V nadaljevanju zgodbe se Scott spopada z obveznostmi družinskega človeka in superherja obenem in skuša balansirati med obema vlogama, ko ga dr. Hank Pym in Hope van Dyne soočita z novo misijo. Scott si mora ponovno nadeti junaško obleko in se ob boku z Oso podati na misijo, kjer odkrijeta mnoge skrivnosti iz preteklosti. Brez obleke je Scott popolnoma navaden družinski človek, brez posebnih nadčloveških moči. Osa nam na začetku pokaže njeno trmasto voljo in odločnost, da ne potrebuje ob boku partnerja. A vendar sčasoma ugotovita, da sta le skupaj neustavljiva dvojica, ki bosta kos novi nevarnosti, saj so njune sposobnosti res unikatne.

Pod režijo se ponovno vpiše Peyton Reed, ki ima opraviti z odlično igralsko zasedbo: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, Tip “T.I.” Harris, David Dastmalchian, Hannah John-Kamen, Abby Ryder Fortson, Randall Park, in z nominirancema za oskarja, Michelle Pfeiffer in Laurencom Fishburnom ter oskarjev nagrajenec Michael Douglas.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.