Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Angry Birds film (sinhronizirano)

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Angry Birds film (sinhronizirano)

Film je predvajan v dveh različicah: s podnapisi (v 2D tehnologiji) ter sinhronizirano (v 2D in 3D tehnologiji).

V animirani komediji Angry Birds Film bomo končno izvedeli, zakaj so ptiči tako jezni. Film nas pripelje na otok, kjer živijo srečni ptiči – vsaj večinoma. V tem malem raju se Rdeči (ptič s precej težavnim temperamentom), divji Žak in razburljivi Bomba že od nekdaj počutijo, kot da sploh ne spadajo tja. Ko otok obiščejo skrivnostne zelene svinje, bodo prav oni trije morali odkriti, zakaj so novi prišleki sklenili obiskati prav ta kraj.

Naslov v izvirniku: Angry Birds
V kinu od: 12.05.2016
Dolžina filma: 97 minut
Leto: 2015
Filmski žanr: Animirani film
Igralci: Peter Poles, Miha Rodman, Sebastian Cavazza, Štefan Kušar
Režija: Fergal Reilly, Clay Kaytis
Distributer: Con Film d.o.o.

Tehnologija

  • Sinhronizirano
  • Digital 2D
  • Digital 3D

Podroben opis

Sinhronizirano.
Slovenski glasovi: Peter Poles, Miha Rodman, Sebastian Cavazza, Štefan Kušar, Andrej Murenc, Mojca Funkl, Primož Pirnat in drugi

Angry Birds film, ki temelji na izjemno priljubljeni videoigri, ki je nastala decembra 2009 in je od takrat doživela pravo eksplozijo ter se razširila z mobilnih naprav na igralne konzole in osebne računalnike. Glede na to, da sama igra velja za največjo uspešnico vseh časov na področju mobilnih aplikacij, ne preseneča, da ves filmski svet že nestrpno pričakuje 12. maj, ko bodo priljubljeni junaki iz videoigre prileteli na velika platna s svojo prvo pravo filmsko pustolovščino.

O FILMU
V animirani 3D komediji Angry Birds Film bomo končno izvedeli, zakaj so ptiči tako jezni. Film nas pripelje na otok, kjer živijo srečni ptiči – vsaj večinoma. V tem malem raju se Rdeči (ptič s precej težavnim temperamentom), divji Žak in razburljivi Bomba že od nekdaj počutijo, kot da sploh ne spadajo tja. Ko otok obiščejo skrivnostne zelene svinje, bodo prav oni trije morali odkriti, zakaj so novi prišleki sklenili obiskati prav ta kraj.

Film je režijski prvenec Claya Kaytisa in Fergala Reillyja. Scenarij je napisal Jon Vitt, dobitnik prestižne nagrade emmy.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.