Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

 • Cineplexx Celje
 • Cineplexx Koper
 • Cineplexx Kranj
 • Cineplexx Ljubljana Rudnik
 • Cineplexx Maribor
 • Cineplexx Murska Sobota
 • Cineplexx Novo mesto

Angry Birds film 2

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Angry Birds film 2

Sinhronizirano.
V filmu Angry Birds Film 2 se vojna med pticami in prašiči nenadoma prekine, ko se pojavi nevarnost, ki ogrozi tako ene kot druge. Naši znani junaki Rdeči, Žak in Bomba se bodo spopadli s povsem novim sovražnikom, ki hoče prevzeti otok

Naslov v izvirniku: The Angry Birds Movie 2
V kinu od: 08.08.2019
Dolžina filma: 97 minut
Država / Letnik: FIN, USA/2019
Filmski žanr: Animirani film, Pustolovski film, Komedija
Režija: Thurop Van Orman, John Rice
Distributer: Con Film d.o.o.

Tehnologija

 • Sinhronizirano
 • Izvirna verzija
 • Digital 2D
 • Digital 3D

Podroben opis

Sinhronizirano.

Film temelji na izjemno priljubljeni videoigri o najbolj posrečenih jeznih pticah na svetu. Prvi film iz leta 2016 je uspešno prenesel čar videoigre na velika platna. Glede na neverjetno priljubljenost videoigre je bilo tak uspeh filmske različice tudi pričakovati. Angry Birds Film je navdušil ogromno gledalcev in gledalk po vsem svetu, od najmlajših do nekoliko starejših. Priredba slavne videoigre je bila namreč že od vsega začetka zasnovana kot film za vso družino in za vse starosti. In prav nič manj ne gre pričakovati od drugega dela.

V filmu Angry Birds Film 2 se vojna med pticami in prašiči nenadoma prekine, ko se pojavi nevarnost, ki ogrozi tako ene kot druge. Naši znani junaki Rdeči, Žak in Bomba se bodo spopadli s povsem novim sovražnikom, ki hoče prevzeti otok. Ptice in prašiči bodo morali tokrat združiti moči, saj bodo samo tako lahko premagali nevarnost, ki se jim približuje.

Angry Birds Film 2 je živahen, pisan in izrazito komičen animirani film za vse starosti. Poleg sinhronizirane različice si bomo film lahko ogledali tudi v izvirni različici, kjer so likom posodili glasove številni slavni igralci, kot so Peter Dinklage, Josh Gad, Danny McBride, Bill Hader, Jason Sudeikis, Awkwafina in drugi. Film sta režirala Tony Leondis in John Rice, scenarij pa je napisal Peter Ackerman.

Videoigra Angry Birds je globalni fenomen, za katerega lahko mirno rečemo, da je obnorel ves svet. Gre za izredno priljubljene videoigre, ki so nastale konec leta 2009 in so od takrat doživele pravo eksplozijo ter se z mobilnih telefonov razširile še na igralne konzole in osebne računalnike. Pri več kot treh milijardah prenosov na različnih platformah se Angry Birds ponaša z rekordnim številom prenosov v zgodovini brezplačnih iger. Gre torej za najuspešnejšo mobilno aplikacijo vseh časov. Zato ne preseneča, da tudi filmska priredba doživlja tako velik uspeh.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.