Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

All Eyez on me: Legenda o Tupacu Shakurju

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

All Eyez on me: Legenda o Tupacu Shakurju

Film prinaša resnično, nikoli povedano zgodbo o produktivnem reperju, igralcu, pesniku in aktivistu Tupacu Shakurju. Film spremlja Shakurja od njegovih mladih dni v New Yorku do takrat, ko je postal en od najbolj znanih in najvplivnejših glasov na svetu pred svojo prezgodnjo smrtjo v starosti komaj 25 let.

Naslov v izvirniku: All Eyez on Me
V kinu od: 29.06.2017
Dolžina filma: 139 minut
Država / Letnik: USA/2017
Filmski žanr: Biografski film, Drama, Muzikal
Igralci: Demetrius Shipp Jr., Danai Gurira, Katerina Graham
Režija: Benny Boom
Distributer: 2i Film d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Film z naslovom ALL EYEZ ON ME: LEGENDA O TUPACU SHAKURJU prinaša še nikoli povedano zgodbo o produktivnem raperju, igralcu, pesniku in aktivistu Tupacu Shakurju. Njegovo življenje in dediščina, ki jo je zapustil, sta tako pomembna in velika, da je film o njegovem glasbenem ustvarjanju poklon velikemu človeku - legendi Tupacu Shakurju.

Film spremlja Shakurja od njegovih mladih dni v New Yorku do takrat, ko je postal en najbolj znanih in najvplivnejših glasov v svetu rap glasbe, pred prezgodnjo smrtjo, v starosti komaj 25 let. Kljub vsem težavam, so ga edinstven talent, močni teksti in revolucionaren um poganjali naprej in postal je kulturna ikona, katerega dediščina raste še dolgo po njegovem odhodu. “Ljudje imajo radi tvojo glasbo. Poslušalcu naslikaš podobo, ki ni vedno lepa, je pa resnična.” To izjavo o pomembnosti ustvarjanja Tupaca slišimo v filmu, kjer spoznamo, ne samo, da je imel močan vpliv, ampak, da se ga je tudi zavedal ter si sam želel sprememb v revolucionarnih časih uličnih tolp Amerike.

Film All Eyez On Me: Legenda o Tupacu Shakurju je dobil naslov po Tupacovem četrtem studijskem istoimenskem albumu iz leta 1996 in glavno vlogo v filmu je častno sprejel Demetrius Shipp Jr., medtem ko stranske vloge pripadajo igralcem Kat Graham, Lauren Cohan, Hill Harper in Danai Gurira. Režijo filma je prevzel Benny Boom.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.