Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Komentarji uporabnikov

Alita: Bojni angel

pinkfranc, 20.02.2019

specialni efekti +, scenarij -

sem upal, na presenečenje, in da bo tudi zgodba odlična, s sem dobil pičakovano ... film se splača videt zaradi efektov, ki v kinu pridejo še toliko bolj do izraza ... sama zgodba pa ima veliko napak. In potem so me začele motit še druge malenkosti, ki so tako postale nemalenkosti.

dominic66, 25.02.2019

Popoln film za pristaše ZF.

MrLova, 26.02.2019

Zgodba

Zgodba bi bila lahko boljša, SGI pa je bil še kar vredu, čeprav je bil nič proti filmu ‘Igralec Številka Ena’. Na koncu pa vsi izvemo, da bo sledil vsaj eno ali celo dve nadaljevanji filma.

Luffy41, 05.03.2019

Glede na to da je film posnet po mangi - japonski strip in vemo kakšno srečo imajo taki filmi ki so bili posneti iz strani hollywood-a. Moram rečt da so ga ustvarili zelo dobro, SGI je vrhunski in skozi film pozabiš da je sploh SGI, tako dobro je narejeno, zgodba je seveda skrčena kot v mangi samo so pa prikazali bistvo tako da sama zgodba me ni motila, edino lahko malo scenarij vse ostalo pa je bilo vrhunsko. Že samo to ti pove da ga je sam ustvarjalec zgodbe in mange Yukito Kishiro pogledal 3x in ga izredno pohvalil v primerjavi z anime ki je bil narejen v 90ih in ga je zelo skritiziral.

Prikaži več Prikaži manj

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.