Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Igre lakote: Balada o pticah pevkah in kačah

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Igre lakote: Balada o pticah pevkah in kačah

Vsak je lačen nečesa.

Naslov v izvirniku: The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
V kinu od: 16.11.2023
Dolžina filma: 165 minut
Država / Letnik: USA/2023
Filmski žanr: Akcijski film, Pustolovski film, Drama
Igralci: Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Viola Davis, Rachel Zegler, Peter Dinklage
Režija: Francis Lawrence
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Na velika platna prihaja predzgodba ultra uspešne franšize “Igre lakote: Balada o pticah pevkah in kačah”, posneta po svetovni knjižni uspešnici pisateljice Suzanne Collins.

To so desete Igre lakote, dogajanje pa poteka 64 let pred prvim filmom. Zgodba sledi Coriolanusu Snowu, ki je mentor Lucy Gray Baird, predstavnici obubožanega 12. okrožja. Kljub začetni zadregi in razočaranju, Coriolanus začne verjeti, da imata z Lucy morda priložnost, da verjetnost zmage obrneta v svojo korist. Z mešanico svoje teatralnosti in novoodkrite politične modrosti, Snow in Lucy tekmujeta s časom, da bi preživela in odkrila, kdo je pevka in kdo je kača.

Njuni usodi se popolnoma prepleteta – vsaka Snowova odločitev lahko vodi v naklonjenost ali neuspeh, zmagoslavje ali propad. Znotraj arene bo boj potekal do smrti, zunaj arene pa Snow začuti, da je obsojen na proprad in mora pretehtati svojo potrebo po upoštevanju pravil z željo po preživetju ne glede na vse.

Ta predzgodba nam prinaša nove vpoglede v svet Iger lakote in nam daje priložnost, da bolje razumemo Corolanusa Snowa, preden je postal vsem poznan zlobnež in tiran Panema.

Film je režiral Francis Lawrence, ki je režiral tudi vsa nadaljevanja trilogije “Igre lakote”. Scenarij sta napisala Michael Lesslie in Michael Arndt.

V glavnih vlogah igrata Rachel Zegler kot Lucy Gray Baird in Tom Blyth kot Coriolanus Snow. V ostalih vlogah so Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Peter Dinklage, oskarjevka Viola Davis, Josh Andrés Rivera, Ashley Liao, Knox Gibson, Aamer Husain, Mackenzie Lansing, Nick Benson, Laurel Marsden, Lilly Cooper, Luna Steeples in mnogi drugi.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.