Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

CARLOS: The Santana Journey Global Premiere

CARLOS: The Santana Journey Global Premiere

Santana je še vedno eden od premiernih umetnikov v svetu glasbe, ki združuje jazz, blues in mariachi zvok z duhovnostjo rock'n'rolla.

Naslov v izvirniku: CARLOS: The Santana Journey Global Premiere
V kinu od: 23.09.2023
Dolžina filma: 98 minut
Država / Letnik: USA/2022
Filmski žanr: Dokumentarni film
Igralci: Carlos Santana
Režija: Rudy Valdez
Distributer: Trafalgar Releasing

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Proslavi življenje ene največjih glasbenih ikon na tem posebnem premiernem dogodku.

Oglej si novi koncertni film CARLOS, ki vključuje uvodno vsebino z režiserjem Rudyjem Valdezom in Carlosom Santano, ekskluzivno za ta dogodek.

Carlos se je pri petih letih v rodni Mehiki naučil igrati violino. Pri 8 letih je kitaro vzljubil za vse življenje. Pri 14 letih je svoje kitarske virtuozne sposobnosti in svoj stil izvajanja izpopolnjeval kot ulični glasbenik, zatem pa je ustanovil lastno skupino, ko je bil še najstnik. In pri 22 letih - tik preden je bil izdan njegov prvi album, ki je navdušil - je Carlos Santana postal eno glavnih odkritij Woodstocka in zasidral drugo popoldne slavnega festivala, 16. avgusta 1969.

Carlos je, kot 50-letna legenda glasbene industrije in 10-kratna svetovna senzacija, prejel grammyja, in je še vedno eden od premiernih umetnikov v svetu glasbe, ki združuje jazz, blues in mariachi zvok z duhovnostjo rock'n'rolla.

Električni koncertni film CARLOS, prikaže nove intervjuje s Santano in njegovo družino poleg izjemnih, še nikoli videnih arhivskih posnetkov — vključno z domačimi videoposnetki, ki jih je posnel sam Santana. Koncertni posnetki in trenutki iz zakulisja – ko dvakrat z emmyjem nagrajeni režiser, Rudy Valdez, ustvarja intimen, bogat koncertni film o človeku, katerega zvok začara oboževalce, ki ljubijo – kot pravi eden od Santaninih slavnih naslovov – kako gre njegov ritem.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.