Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

AQUAMAN IN IZGUBLJENO KRALJESTVO

Ocena

ocena

ocene filmov.,

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

AQUAMAN IN IZGUBLJENO KRALJESTVO

Časi se spreminjajo.

Naslov v izvirniku: Aquaman and the Lost Kingdom
V kinu od: 21.12.2023
Država / Letnik: USA/2023
Filmski žanr: Akcijski film, Fantazijski film, Pustolovski film, Znanstvena fantastika
Igralci: Jason Momoa, Ben Affleck, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Nicole Kidman, Jani Zhao
Režija: James Wan
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

Režiser James Wan in sam Aquaman - Jason Momoa, se vračata skupaj s Patrickom Wilsonom, Amber Heard, Yahyo Abdul-Mateenom II in Nicole Kidman v nadaljevanju uspešnice Aquaman iz leta 2018, ki globalno velja za najbolj dobičkonosen DC film vseh časov : Aquaman in izgubljeno kraljestvo.

Režiral je James Wan, ki je poleg Petra Safrana in Roba Cowana film tudi produciral. Izvršna producenta filma sta Galen Vaisman in Walter Hamada. Scenarij je spisal David Laslie Johnson-McGoldrick, po zgodbi, ki so jo ustvarili James Wan, David Laslie Johnson-McGoldrick, Jason Momoa in Thomas Pa'a Sibbett, temelji pa na DC likih, ki sta jih ustvarila Paul Norris in Mort Weisinger.

Jason Momoa igra Arthurja Curryja / Aquamana, ki zdaj usklajuje svoje dolžnosti kralja Atlantide in novopečenega očeta; Patrick Wilson je Orm, Aquamanov polbrat in njegov sovražnik, ki pa mora zdaj stopiti v vlogo njegovega zaveznika; Amber Heard je Mera, kraljica Atlantide in mati prestolonaslednika; Yahya Abdul-Mateen II je Črni Manta, ki si bolj kot kadarkoli prej želi uničiti Aquamana in Nicole Kidman je Atlanna, silovita voditeljica in mati s srcem bojevnice. V svojih vlogah se ponovno vračata tudi Dolph Lundgren kot kralj Nereus in Rendall Park kot dr. Stephen Shin.

O FILMU:
Ker prvič ni uspel premagati Aquamana, se Črni Manta, ki ga še vedno žene potreba po maščevanju očetove smrti, ne bo ustavil pred ničemer, da bi ga uničil enkrat za vselej. Tokrat je Črni Manta močnejši kot kadarkoli prej, saj poseduje moč mitskega črnega trizoba, ki sprošča starodavno in zlonamerno silo. Da bi ga premagal, se Aquaman obrne na svojega brata Orma, nekdanjega kralja Atlantide, da bi z njim sklenil malo verjetno zavezništvo. Skupaj bosta morala pozabiti na razlike med njima, če bosta želela zaščititi kraljestvo in rešiti Aquamanovo družino ter svet pred nepopravljivim uničenjem.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko ocenite film.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.