Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Petdeset odtenkov sive

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Prikaži vse komentarje.
Petdeset odtenkov sive

Študentka književnosti Anastasia Steele naredi uslugo svoji sostanovalki in prevzame izvedbo intervjuja s premožnim in uspešnim poslovnežem Christianom Greyem. Ne sluti, da jo bo neverjetno privlačen, skrivnosten in strah vzbujajoči multimilijonar popolnoma prevzel in zamajal njen nedolžni in naivni svet.

Naslov v izvirniku: Fifty Shades of Grey
V kinu od: 12.02.2015
Dolžina filma: 125 minut
Država / Letnik: USA/2014
Filmski žanr: Erotični film, Romantični film
Igralci: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Jennifer Ehle
Režija: Sam Taylor-Johnson
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Jamie Dornan in Dakota Johnson, Luke Grimes, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Marcia Gay Harden, Rita Ora, Max Martini, Callum Keith Rennie, Jennifer Ehle in Dylan Neal

O ZGODBI
Študentka književnosti Anastasia Steele naredi uslugo svoji sostanovalki in prevzame izvedbo intervjuja s premožnim in uspešnim poslovnežem Christianom Greyem. Ne sluti, da jo bo neverjetno privlačen, skrivnosten in strah vzbujajoči multimilijonar popolnoma prevzel in zamajal njen nedolžni in naivni svet. Po drugi strani pa tudi Christiana premamita njena lepota in svobodni duh. Spustita se v vroče in strastno razmerje, ki ga ogrožajo Christianove temačne skrivnosti iz preteklosti in njegova obsesivna potreba po kontroli in nadvladi. Ko Ana počasi odstira tančico in spoznava temno plat svojega ljubimca, začne raziskovati tudi svoje želje in hrepenenja.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.


Komentarji uporabnikov

Prikaži vse komentarje.

obi, 09.03.2015

V kinu sva šla z ženo z pričakovanjem še enega dolgočasnega filma, ker glede na kritike nama drugega ni preostalo. Nato pa presenečenje, film je precej vredu in ne razumem nekaterih, ki so ga skritizirali. Ja film ima dobre in slabe momente ampak to jih imajo vsi, glede na to da sva šla gledat kar nekaj "žajfnic" je tole bilo nad vsem tistim... mogoče nama v plus govori, da nisva prebrala knjig in zato ne moreva komentirati kvaliteto napram knjigi, sicer pa kdaj je še bil film posnet po kakšnem romanu točno takšen kot knjiga, ...

Prikaži več Prikaži manj

Lari94, 26.02.2015

Best movie :)

mimi, 22.02.2015

zelo navdušena

zelo navdušena, ni mi jasno zakaj so film mediji tako popoljuvali... Zelo dober film, in tudi zelo pozitivno presenečena tudi igralca sta svoje super opravila, da glasbe sploh ne omenjam zelo dobre pesmi.. všeč mi je tudi kako so povzeli zgodbo iz prve knjige!! Enostavno TOP !! ;) .. že komaj čakam nadaljevanje!!! :)