Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto
Razvrsti po:
Namig
Kino spored za naslednji kino teden (ki traja od četrtka do naslednje srede) objavljamo ob torkih zvečer.

Kino spored

Podroben ogled
Ogled plakatov
Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna
Aquaman

Aquaman

Aquaman

Akcijski film, Pustolovski film | 143 minut

Na sporedu od: 13.12.2018

Kratek opis filma: Režiser James Wan ponuja z obilo akcije prepojeno pustolovščino, odvijajočo se v podvodnem svetu sinjega morja, ki v svoji lepoti in brezmejnosti jemlje sapo. Aquaman z Jasonom Momoo v naslovni vlogi razkriva zgodbo o izvoru polčloveka in pol potomca Atlantide Arthurja Curryja; popelje ga na potovanje njegovega življenja – potovanje, na katerem se bo ne le primoran soočiti z resnico o tem, kdo dejansko je, temveč tudi odkriti, ali je vreden položaja, za katerega se je bil rodil: položaja kralja.

Igralci: Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody

Drama, Biografski film, Muzikal | 134 minut

Na sporedu od: 01.11.2018

Kratek opis filma: Bohemian Rhapsody je epska zgodba o legendarni rock skupini Queen in pevski legendi Freddieju Mercuryju - človeku, ki je verjel v sebe in svojo glasbo takrat, ko nihče drug ni. Podiral je vse stereotipe in kršil vsa pravila, s tem pa postal ena največjih glasbenih ikon vseh časov.

Igralci: Rami Malek, Ben Hardy, Gwilym Lee, Joe Mazzello, Lucy Boynton

Bumblebee

Bumblebee

Bumblebee

Akcijski film, Znanstvena fantastika | 113 minut

Na sporedu od: 20.12.2018

Kratek opis filma: Za vse ljubitelje filmov o Transformerjih – zgodba o prihodu slavnega Avtobota Bumblebeeja na Zemljo, ki pa ni nadaljevanje, temveč predstavlja zgodbo pred vsemi deli o Transformerjih. Za akcijsko znanstveno fantastiko o začetkih rumenega Volkswagnovega hrošča na našem planetu, ki razkriva, zakaj je Bumblebee prišel na Zemljo, kako se bo spopadal s sovražnimi Avtoboti in kakšen bo njegov odnos do ljudi, še posebej do dekleta, ki ga je našlo.

Igralci: Hailee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr., Rachel Crow, Pamela Adlon

Eliot rešuje božič

Eliot rešuje božič

Elliot the Littlest Reindeer

Animirani film, Komedija | 90 minut

Na sporedu od: 17.01.2019

Kratek opis filma: Sinhronizirano.
Eliot je majhen konjiček z velikimi sanjami. Odkar je vrt z živalmi za božanje, v katerem živi, postal uradni tabor za urjenje severnih jelenov, se zdi njegovo delo gnanja črede koz, ki ga opravlja s starim stricem Peanutbutterjem, domala bedno. Želi si vznemirjenja. Dogodivščin. Slave! Tako je: Eliot si želi delati za dedka v rdečem. Biti hoče jelen v Božičkovi vpregi.

Igralci: Josh Hutcherson, Samantha Bee, Morena Baccarin, John Cleese, George Buza

Grinch

Grinch

Predvajan tudi v tehnologiji: Digital 3D

Dr. Seuss' The Grinch

Animirani film, Družinski film, Komedija | 90 minut

Na sporedu od: 22.11.2018

Kratek opis filma: Film je predvajan v originalni verziji/podnaslovljeno (oznaka OV) ter v sinhronizirani različici (v 2D in 3D tehnologiji).

Za predpraznično vzdušje bo poskrbel eden najbolj sitnih in samotarskih bitij, ki ne prenese veselja, zabave in petja – Grinch. Ker godrnjavi zeleni možic ne mara praznikov, se odloči, da bo drugim zagrenil najlepši praznični čas v letu – božič, in sicer tako, da se bo preoblekel v Božička in božič enostavno ukradel.

Južni veter

Južni veter

Južni vetar

Kriminalni film | 125 minut

Na sporedu od: 27.12.2018

Kratek opis filma: Življenje Petra Maraša, pripadnika beograjske avtomobilske mafije, začenja dobivati smisel. Zapustil je dom staršev in se z dolgoletno punco Sofijo seli v novo stanovanje. Njegova tolpa, ki jo vodi izkušeni Car, zelo dobro »dela«. Posel dobro teče, denarja je dovolj za vse in policija jim ne dela težav. Ampak vse to se bo spremenilo, potem ko se bo Maraš nehote zameril nevarnemu narkomanskemu klanu.

Igralci: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Hristo Shopov, Ivaylo Zahariev

Marija Škotska

Marija Škotska

Mary Queen of Scots

Drama | 125 minut

Na sporedu od: 17.01.2019

Kratek opis filma: Vrnili se bomo kar nekaj stoletij v preteklost in bili priča turbulentnemu vladanju in življenju dveh kraljic, Marije Škotske in Elizabete I. ter njunemu medsebojnemu odnosu. Zgodba se odvija v 16. stoletju in spremlja poskus Marije Škotske, da bi s prestola zrinila svojo sestrično, angleško kraljico Elizabeto, za kar je bila več let obsojena na zapor, preden so jo usmrtili.

Igralci: Saoirse Ronan, Margot Robbie, Jack Lowden, Maria-Victoria Dragus, David Tennant

Prijatelja za vedno

Prijatelja za vedno

The Upside

Komedija, Drama | 125 minut

Na sporedu od: 10.01.2019

Kratek opis filma: Leta 2011 je francoski film Prijatelja požel izjemen uspeh v kino dvoranah širom sveta, letos pa si bomo lahko ogledali priredbo z velikimi zvezdniškimi imeni – Kevin Hart, Nicole Kidman in Bryan Cranston.

Igralci: Nicole Kidman, Bryan Cranston, Kevin Hart

Ralph ruši Internet: Razbijač Ralph 2

Ralph ruši Internet: Razbijač Ralph 2

Predvajan tudi v tehnologiji: Digital 3D

Ralph breaks the Internet

Animirani film, Pustolovski film | 114 minut

Na sporedu od: 10.01.2019

Kratek opis filma: Antijunak video igrice, Ralph in njegova prijateljica Vanellope von Schweetz, navigirata v najbolj raziskanem, prostranem in dinamičnem svetu Interneta, v iskanju nadomestnega dela za Vanellopino video igrico.

Igralci: John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer, Jane Lynch, Ana Ortiz

Robin Hood

Robin Hood

Robin Hood

Pustolovski film, Akcijski film | 116 minut

Na sporedu od: 29.11.2018

Kratek opis filma: Legendarni opevani lopov in bojevnik že celo stoletje spodbuja filmarje, da si o njem izmišljajo vedno nove zgodbe. Prizore za ta film so snemali v Dubrovniku na Stradunu, v trdnjavi Bokar in v pristanišču Posat – zahvaljujoč režiserju Ottu Bathurstu, ki je izmed desetih predlaganih lokacij izbral prav biser Dalmacije.

Igralci: Taron Egerton, Jamie Foxx, Jamie Dornan, Eve Hewson, Tim Minchin

Snežna kraljica: Dežela zrcal

Snežna kraljica: Dežela zrcal

Predvajan tudi v tehnologiji: Digital 3D

Snezhnaya koroleva. Zazerkale

Animirani film, Komedija, Pustolovski film | 87 minut

Na sporedu od: 03.01.2019

Kratek opis filma: Sinhronizirano.
Glavna junakinja je deklica Gerda, ki je v svoji družini edina brez daru čarobnih moči. Nekega dne zlobni kralj Harald, ki čarovnijo vidi kot grožnjo „navadnim” ljudem, izžene vse čarovnike, tudi Gerdino družino, v Deželo zrcal. Gerda lahko svojo družino, ostale čarovnike in magijo reši samo na en način – odkriti mora svoje čarobne moči in edina oseba, ki ji pri tem lahko pomaga, je Snežna kraljica.

Stekleni

Stekleni

Glass

Znanstvena fantastika, Drama, Misteriozni film | 129 minut

Na sporedu od: 17.01.2019

Kratek opis filma: Scenarist in režiser M. Night Shyamalan tokrat združuje zgodbi dveh svojih predhodnnih hitov – Nezlomljivi (2000) in Razcepljen (2016) – v novem stripovskem trilerju Stekleni.

Igralci: Bruce Willis, James McAvoy, Samuel L. Jackson, Sarah Paulson, Anya Taylor-Joy

Tihotapec

Tihotapec

The Mule

Kriminalni film, Drama | 116 minut

Na sporedu od: 17.01.2019

Kratek opis filma: Dobitnik nagrade oskar Clint Eastwood, se prvič po letu 2009 in filmu Grand Torino, ponovno usede za režijski stolček in zavzame glavno vlogo v filmu Tihotapec, posnetem po scenariju Nicka Schenka, ki je bil navdahnjen nad člankom objavljenim v New York Times Magasine.

Igralci: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Taissa Farmiga

Zdaj ali nikoli

Zdaj ali nikoli

Second Act

Komedija, Romantični film | 103 minut

Na sporedu od: 20.12.2018

Kratek opis filma: Če so vam bile všeč romantične komedije Načrtovalka porok z Matthewom McConaugheyjem, Zgodilo se je na Manhattnu in Tašča, da te kap z Jennifer Lopez, se tej ne boste mogli upreti!

Igralci: Milo Ventimiglia, Vanessa Hudgens, Jennifer Lopez

Zvezda je rojena

Zvezda je rojena

A Star Is Born

Muzikal, Drama | 136 minut

Na sporedu od: 04.10.2018

Kratek opis filma: Zgodba govori o izkušenem glasbeniku Jacksonu Mainea (Cooper), ki odkrije mlado umetnico Ally (Gaga) in se v njo zaljubi. Ally je tik pred tem, da obupa nad svojimi sanjami o pevski karieri, vendar jo Jackson prepriča v nasprotno. Ker pa se sam bori z lastnimi demoni, njun odnos ob njenem kariernem vzponu začne razpadati.

Igralci: Lady Gaga, Bradley Cooper, Andrew Dice Clay, Sam Elliot