Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto
Razvrsti po:
Namig
Kino spored za naslednji kino teden (ki traja od četrtka do naslednje srede) objavljamo ob torkih zvečer.

Kino spored

Podroben ogled
Ogled plakatov
Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna
Ant-Man in Osa

Ant-Man in Osa

Predvajan tudi v tehnologiji: Digital 3D

Ant-Man and the Wasp

Akcijski film, Pustolovski film | 118 minut

Na sporedu od: 05.07.2018

Kratek opis filma: Medtem ko Scott Lang (Paul Rudd) krmari med vlogo superheroja in vzornega očeta, Hope van Dyne (Michelle Pfeiffer) in dr. Hank Pym (Michael Douglas) potrebujeta njegovo pomoč v novi nujni misiji, v kateri skupaj z Oso (Evangeline Lilly) odkrijeta skrivnosti svoje preteklosti.

Igralci: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne

Coexister

Coexister

Coexister

Komedija | 90 minut

Na sporedu od: 12.07.2018

Kratek opis filma: Glasbeni producent Nicolas Lejeune se mora domislitivelikega in uspešnega projekta, da bi obdržal službo, zato sestavi skupino, v kateri pojejo župnik, imam in rabin. Ker pa videz vara in člani skupine niso ravno tisto, kar si je Nicolas zamislil, se morajo družno na poti do uspeha prebiti čezštevilne ovire.

Igralci: Fabrice Éboué, Audrey Lamy, Ramzy Bedia, Jonathan Cohen, Guillaume de Tonquédec

Izgubljena med valovi

Izgubljena med valovi

Adrift

Akcijski film, Drama, Pustolovski film | 97 minut

Na sporedu od: 05.07.2018

Kratek opis filma: Zvezda filmov Razcepljeni in Krive so zvezde, Shailene Woodley in Sam Claflin (Ob tebi, Igre lakote) skupaj v filmu, navdihnjenem z resničnimi dogodki o paru, ki sta se znašla sredi največjega orkana v zgodovini.

Igralci: Shailene Woodley, Sam Claflin, Grace Palmer

Jurski svet: Padlo kraljestvo

Jurski svet: Padlo kraljestvo

Predvajan tudi v tehnologiji: Digital 3D

Jurassic World: Fallen Kingdom

Akcijski film, Pustolovski film | 128 minut

Na sporedu od: 07.06.2018

Kratek opis filma: Minila so štiri leta odkar so dinozavri uničili tematski zabaviščni park Jurski svet. Otok Isla Nublar je zdaj zapuščen, na njem prebivajo zgolj preživeli dinozavri, ki so v džungli prepuščeni samim sebi. Ko se začne prebujati otoški speči vulkan, se Owen (Chris Prat) in Claire (Bryce Dallas Howard) odpravita na reševalno misijo. Owen bi rad končno našel svojega raptorja po imenu Blue, ki je še vedno pogrešan v divjini, Claire, ki do dinozavrov zdaj goji veliko spoštovanje, pa želi pomagati, kolikor je le v njeni moči. Ko prispeta na otok, so zaradi bruhajoče lave razmere že zelo nestabilne. Med reševanjem pride njuna odprava na sled zaroti, ki utegne naš planet izpostaviti vrsti nevarnosti.

Igralci: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, B.D. Wong

Križanje

Križanje

The Crucifixion

Grozljivka | 90 minut

Na sporedu od: 28.06.2018

Kratek opis filma: Producenti filmov Priklicano zlo in Annabelle prinašajo nov srhljivi horor, posnet po dogodkih iz resničnega življenja.

Igralci: Sophie Cookson,Corneliu Ulici,Brittany Ashworth,Mathew Zajac,Diana Vladu,Radu Banzaru,Javier Botet,Iván González,Alexis Rodney,Radu Andrei Micu,Florian Voicu,Olivia Niță,Emil Mandanac

Nebotičnik

Nebotičnik

Skyscraper

Akcijski film, Triler | 102 minut

Na sporedu od: 12.07.2018

Kratek opis filma: Nekdanji vodja specialne enote za reševanje talcev pri FBI in vojni veteran Will Sawyer (Dwayne Johnson) po amputaciji noge ocenjuje varnost za nebotičnike. S svojo družino živi v najvišji in najvarnejši stavbi na svetu v Hong Kongu, znani kot The Pearl, kjer skrbi za varnost, a izpostavlja določene pomanjkljivosti v nebotičniku.

Igralci: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann

Neverjetni 2

Neverjetni 2

Predvajan tudi v tehnologiji: Digital 3D

The Incredibles 2

Animirani film, Družinski film | 125 minut

Na sporedu od: 14.06.2018

Kratek opis filma: Sinhronizirano.
V nadaljevanju zgodbe o superherojski družini, je mama Helena (glas: Nina Valič) v centru pozornosti, medtem, ko je oče Janez (glas: Lotos Vincenc Šparovec) heroj doma, kjer skrbi za družino in otroke. Njihov vsakdan zmoti prihod nevarnega in prebrisanega nepridiprava, ki ga lahko ustavi samo celotna družina Neverjetni.

Igralci: Nina Valič, Lotos Vincenc Šparovec, Nataša Tič Ralijan

Oceanovih 8

Oceanovih 8

Ocean's 8

Akcijski film, Komedija, Kriminalni film | 110 minut

Na sporedu od: 14.06.2018

Kratek opis filma: Vsaka sleparija ima svoje genije. Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson in Rihanna so glavni liki novega nadaljevanja franšize Oceanovih 11, tokrat v ženski različici.

Igralci: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Anne Hathaway

Prvo očiščenje

Prvo očiščenje

The First Purge

Grozljivka, Triler | 97 minut

Na sporedu od: 05.07.2018

Kratek opis filma: Srhljivka Prvo očiščenje se vrača na sam začetek serije filmov OČIŠČENJE, ki jo je ustvaril in režiral James DeMonaco. Tako imenovani Novi očetje Amerike skušajo v preostanku leta mejo kriminalnih dejanj spraviti pod en odstotek, zato se odločijo, da bodo preizkusili sociološko teorijo, kjer državljanom v eni od zaprtih skupnosti dovoljuje, da v eni noči dajo duška svoji jezi in agresiji ter lahko vršijo kakršnekoli zločine, posledično pa ne bodo kaznovani. Vendar se nasilje v teh dvanajstih urah razširi v nepredstavljive obsežnosti in zajame celotni narod.

Igralci: Y’lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez, Marisa Tomei

Sicario 2: Vojna brez pravil

Sicario 2: Vojna brez pravil

Sicario: Day of the Soldado

Akcijski film, Triler | 122 minut

Na sporedu od: 19.07.2018

Kratek opis filma: V nadaljevanju svetovne uspešnice SICARIO: ONKRAJ ZAKONA, se mamilaška vojna na meji med ZDA in Mehiko še poveča, ko začno mehiški karteli trgovati s teroristi po celotni ameriški meji. Za boj proti vojni se zvezni agent Matt Graver (Josh Brolin) ponovno poveže z nemirnim Alejandrom (Benicio Del Toro).

Igralci: Benicio Del Toro, Josh Brolin, Isabela Moner, Catherine Keener

Terminal

Terminal

Terminal

Kriminalni film, Drama, Triler | 95 minut

Na sporedu od: 12.07.2018

Kratek opis filma: V temačnem osrčju anonimnega mesta sledimo prepletenim zgodbam dveh morilcev, na smrt bolnega učitelja, skrivnostnega vratarja in nenavadne natakarice, ki živi nevarno dvojno življenje. Vsi se morajo soočiti z zločincem, ki se želi maščevati.

Igralci: Margot Robbie, Simon Pegg, Dexter Fletcher

Ti loviš!

Ti loviš!

Tag

Komedija | 100 minut

Na sporedu od: 28.06.2018

Kratek opis filma: Komedija, posneta po resnični zgodbi, objavljeni v dnevnem časopisu The Wall Street Journal.

Igralci: Annabelle Wallis, Jeremy Renner, Jon Hamm

Ukradena princesa

Ukradena princesa

Stolen princess

Animirani film, Fantazijski film, Komedija | 91 minut

Na sporedu od: 05.07.2018

Kratek opis filma: Sinhronizirano.

Zgodba, ki se odvija v času pogumnih vitezov, lepih princes in mogočnih čarovnikov. Ruslan, lutkarski umetnik, ki sanja, da bi postal vitez, spozna lepo Milo in se v njo zaljubi, niti sanja pa se mu ne, da je Mila kraljeva hči. Njuna sreča pa ne traja dolgo. Hudobni čarovnik, ki si želi Milino ljubezen spremeniti v svojo zlobno moč, ugrabi princeso tik pred Ruslanovimi očmi. Tako se Ruslan odpravi na najbolj nevarno pustolovščino svojega življenja. Odločen je, da bo rešil ukradeno princeso, premagal vse ovire in dokazal, da je prava ljubezen močnejša od vsake čarovnije.

Igralci: Nadiya Dorofeeva, Oleksiy Zavhorodniy, Yevhen Malukha