Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Varno v kino


Skladno s priporočili NIJZ skrbimo za vse potrebne ukrepe. Vse obiskovalce kina prosimo, da pred prihodom v kino izpolnjujejo enega izmed pogojev PCT, so odgovorni in se držijo vseh priporočil.

VARNO V KINO

Cineplexx je ponovno odprt! Da bomo še dolgo lahko skupaj uživali v filmskih novostih vas prosimo, da upoštevate spodnja navodila in s tem poskrite za zdravje vseh.

Poskrbimo drug za drugega


1. V Cineplexx pridite samo, če ste zdravi.

2. Za ogled kino predstave je obvezno dokazilo PCT:
• potrdilo o prebolelosti
• potrdilo o cepljenju
• negativen test (PCR ne starejši od 48 ur, antigenski od 24 ur)

Izpolnjen mora biti vsaj en pogoj. PCT preverjamo z aplikacijo, poleg potrdila je potrebno pokazati tudi osebni dokument.

3. V vseh prostorih kina je ves čas obvezna uporaba kirurške ali FFP2 maske. Maska ni obvezna za otroke do dopolnjenega 6. leta starosti.

4. Ob vstopu v Cineplexx si obvezno razkužite roke. Za razkužila na primernih mestih bomo poskrbeli mi.

5. Upoštevajte dana navodila NIJZ za higieno rok in kašlja.

6. Upoštevajte predpisano varnostno razdaljo.

7. Upoštevajte navodila naših uslužbencev in se držite sedežnega reda, saj vam s tem mi v dvorani zagotavljamo varnostno razdaljo.

8. Upoštevajte smer gibanja, vstopajte in izstopajte po označenih poteh.

9. Če se le da, kupite vstopnice preko spleta ali uporabite brezkontaktno plačevanje s plačilnimi karticami.

10. Obisk kina je mogoč le za osebe, ki izpolnjujejo enega izmed PCT pogojev: prebolevnost, cepljenje ali negativni izvid testa.

11. Pogoj PCT ne velja za osebe, mlajše od 12 let.

12. Skladno z drugim odstavkom 17. člena Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19, Uradni list RS št. 174, z dne 6.11.2021, strežba in uživanje hrane in pijače nista dovoljeni.

Skupaj poskrbimo za varen obisk kina in ostanimo zdravi. Navodila so podana na podlagi odlokov in uredb Vlade RS, Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Navodil se je potrebno držati.

Želimo vam veliko užitkov v filmih!


PCT pogoji

Električno življenje Louisa Waina

Sijajen Benedict Cumberbatch v vlogi britanskega umetnika Louisa Waina, poznanega po nadrealističnih slikah mačk, katere je obsesivno slikal več kot trideset let svojega umetniškega življenja.

Električno življenje Louisa Waina

Veliki rdeči pes Clifford

Pripravite se na VELIKO zabavo! Zaradi ljubezni mladega dekleta do majhnega psička po imenu Clifford pes zraste do ogromne velikosti.

Veliki rdeči pes Clifford

Zastoj

Srečanje dveh zakonskih parov z različnih polov družbene lestvice, ki na prvi pogled nimata ničesar skupnega. Nesreča in tragični dogodek ju v eni sami noči usodno združita in najbrž povežeta za vse življenje.

Zastoj